FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto milan357

milan357 16.01.08  13:44

« Bezp. pásy

Zdravím, mám Mondeo 2,2TDCi r.v. 3/2005 Ghia. Přestala na mě blikat a pípat kontrolka připoutání, když zmáčknu vypínač pásů, tak 3x zabliká a dál nesvítí ani neupozorňuje, že nejsem připoután. Někde jsem četl, že se dá signal. vypnout, ale nemám tušení jak a teď přemýšlím zda je něco s pásama nebo zda jsem to jenom vypnul? Poradíte někdo? Díky.
  • 00 Reagovat !

foto milan357

milan357 16.01.08  13:43

« Bezpečnostní pásy

Zdravím, mám Mondeo 2,2TDCi r.v. 3/2005 Ghia. Přestala na mě blikat a pípat kontrolka připoutání, když zmáčknu vypínač pásů, tak 3x zabliká a dál nesvítí ani neupozorňuje, že nejsem připoután. Někde jsem četl, že se dá signal. vypnout, ale nemám tušení jak a teď přemýšlím zda je něco s pásama nebo zda jsem to jenom vypnul? Poradíte někdo? Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 16.01.08  13:43

« Re: 2.2 TDCi a výměna vstřiků

Nojo, mě vydrží vstřiky taky maximálně 70 tis. km....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.08  11:33

Rok 2005. Měsíc nevím, koupeno na konci dubna jako skladovka. Euro3.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.08  23:23

To hbr: ...rekni nam jeste rok a mesic vyroby a Euro3 nebo 4. To jsem zvedav?
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 15.01.08  14:11

« Re: Vodni cerpadlo

jj myslim tim posilovac rizeni, no ani ted na 04ku to neni zadna slava, i kdyz 12 neni 36 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.08  14:01

To já vím. Právě mě překvapilo, jak to FMC snadno uznal jako reklamaci. Když řekli "vstřiky", tak jsem ani nedoufal, že by to mohla být záruka. Prostě jsem ušetřil 20kKč.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.01.08  13:18

jack 07: servem je doufám myšlen posilovač řízení(obecně je servo pomocný agregát), já měl jen protženou manžetu a kapalo mi to, uvnitř bylo nějaké gufero které už nešlo utěsnit(od prachu a pilin vydřená místa) - už si to přesně nepamatuji děláno v r. 2000, ale ty ceny pro mě tenkrát byly šok, proto se mi zdá ta tvoje cena celkem dost super
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 15.01.08  12:28

No taky sem to trosku nechapal, tak sem se jel na to podivat. Vodni cerpadlo je pohaneno pres servo (stejnou hrideli), takze kdyz ti "pry" tece servo tak ti to pry znici vodni cerpadlo. Volal sem jeste do jinyho Forda (ted to mam v Melniku u Charouze) a tam mi to potvrdili, ze takovy je postup. Takze predbezne jsem tam servo, vodni cerpadlo, termostaty za 20litru.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.01.08  12:15

Hbr . Věčné téma nechci se opakovat : Ford ale obecně tyto reklamace uznávat nechce, argumentuje tím, že nafta co tam byla neodpovídala předepsanému palivu...... a z toho není úniku. Můžeš zkusit zažalovta pumpu, ale té nijak nedokážeš, že to je zrovna to její palivo a nebo že tam něco nezůstalo a nebo že jsi tam něco nepřimíchal...... prostě já jsem východisko nenašel.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…