FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
g_m 17.01.08 09:45
« Re: vstriky Euro3 a 4
cja:
Jasně no, já bych nejradši, kdyby se to neumělo odemknout vůbec při zastavení, ale až pak, s vypnutím motoru, příp. i kdyby to ne, tak prostě zatažením za páčku na vnitřní klice nebo prostým otevřením.
Ale furt je pro mě lepší i kdyby se to odemklo při zpomalení/zastavení, ten zvuk mi připomene, že se odemklo a já ho hned zase manuálně zamknu, takhle mám totiž určitě větší šanci nezapomenout. -
g_m 17.01.08 09:06
cja:
Předpokládáš správně a nemystifikovals mě, našel jsem si to včera na webu, mám opravdu EURO IV (2001/100B), díky.
jarda.suchy:
Našel jsem si ty směrnice už včera, píšu ve včerejším příspěvku (z 20:17), že jsem si tu tabulku vyhledal, jinak s tím datem výroby máš pravdu, tedy se nikdo nedoví, kterého dne má auto vyrobeno...( spolehlivost středa vs. pondělí či pátek :-) )
Jinak to samozamykání - pokud se zamkne při určité rychlosti, tak by se mělo i odemknout po poklesu rychlosti... při nehodě auto zůstane stát, takže se odemknout asi má.
Radši se nestarám, co kdybych boural a auto se neodemklo, o funkci např. Airbagu se taky dozvím, až mě praští po pysku, v Mondeu jsem ještě neboural, zato pokus o otevření auta na křižovatce už byl ... byl jsem naštěstí zamknutý.
impaler: Včera jsem dobře usnul po čaji s Griotkou - tajný tip na dobré spaní. :-) -
cja 17.01.08 09:05
« Re: Bezpečnostní pásy
oleowr1: až prosim tě budeš mít chvíli napiš, jak se to samo zamkne - po rozjezdu, po dosažení nějaké rychlosti(tak to má Stilo od Fiatu), nehrozí ti že půjdeš oškrabovat boční okna(přední vyhřívané jako všichni tady) :-) , nezamkne se ti to? O odemykání bych starost neměl. dík za odpověď -
RADEK1 17.01.08 09:03
Tak jsem z toho zmatený ,díval jsem se do velkého TP v kolonce 17 mám udané největší statické zatížení závěsu. Emise mám pod č.9 a ty nejsou vypsané ;-\ . Auto rv 24.5. 2005 Dovezeno ze srn,kde bylo majitelem FMC Köln. V originálu německého TP je napsáno EURO 4. Jo a maximálku mám napsanou na 223km/h >:D -
cja 17.01.08 09:00
Dong 1: Datum uvedení do provozu mám 9/2005 - to záleží na tom , jak dlouho s tím majitel salonu jezdí a kdy to potom předají zákazníkovi, takže já mám auto oficiálně prodané až v 9/2005, což už by mohlo být Euro 4... ale není ;-\ :-) Datum vedle razítka je 4/2005. -
cja 17.01.08 08:50
jarda.suchy: předpokládám, že když mám verzi Euro 3- datum uvedení do systému4/2005 a potom hned přichází Euro 4 , tak TomanGhia, který má auto novější 12/2005 a nemá tam kod co já , že už má Euro4, potažmo si to na webu vyhledal, nehledě na to, že při obecné lenosti státních úředníků, bych nepředpokládal, že budou označení Eura 3 na poslední chvíli měnit - tudy se ubíraly moje myšlenky :-) Jinak dík za odpověď ohledně vstřiků Euro3, a na přírubu jsem nekoukal, neb jsem u toho nebyl a oddeklovávat to sám nehodlám, navíc bylo děláno na záruku, takže jsem se tím nezabýval. Holt další vstřiky budou možná ještě na mě >:D ...jestli teda teď nebudu méněcenej >:D >:D s tím Euro3 . Ještě mě napadá, že kdybych měl Euro4, měl bych větší slevu na silniční dani, ale možná by to tak nejelo >:-[]