DIM 24.10.11 14:50
« Re: Problematické starty nakloněného auta
Tak mě teď napadlo, Kutile, že jsem viděl nějaký dokument o severním pólu a Rusové si tam nechali poslat buldozer, který nastartovali ještě v teple na letišti a tam ho dovezli a spustili už nastartovaný... a pak jej už nikdy nikdo nesměl vypnout.....jinými slovy nech to běžet a nebudeš mít problém při startu...... -
superkutil 24.10.11 14:29
« Problematické starty nakloněného auta
Ahoj, parkuju auto na chalupě ve svahu, nakloněné do boku. Náklon není nijak výrazný. Ale když chci auto nastartovat, tak je chod problematický, motor škube a kouří. Když se ohřeje, tak už je dobrý. Nebo to může být třeba i nadmořskou výškou? -
DIM 21.10.11 09:08
« Re: 200 km/h
Já tady taky bydlím !!! :-) Dálnice je na poddolovaném území, já si dobře pamatuji, jak se některá místa , která byly dříve loukami, změnily na rybníčky. Dobře vím, že nejšikmější věž kostela není v Pise ale u Karviné :-) , a to ještě v údolíčku, které kdysi bývalo kopečkem..... To je a bude zásadní problém ...... ale že by to někdo prorokoval v souvislosti se struskou ? V každém případě zvlnilo se asi jen 500 m , jinde nic..... Možná zatím, to je možné, ale mně to připadám, že tam konkrétně někdo nasypal něco jiného, než na zbytku stavby.....Snad. -
WinDiesel 19.10.11 19:14
« Re: 200 km/h
DIMe, dálnice není jen tak nějaká stavba. To že se to u Vás používá již desítky let automaticky neznamená, že je to ten nejlepší materiál a teď se to prostě potvrdilo. Myslím že to zcela zbytečně obhajuješ.
Zato vím zcela jistě, že se někdo nakapsoval. A vím to od lidí kteří tam bydlí a kteří to prorokovali ještě před tím, než se dálnice kolem Bohumína dostavěla. -
WinDiesel 19.10.11 08:01
« Re: 200 km/h
Tak to má někdo vyzkoušet, před tím, než se Ta struska použije. :-) Kdyby ovšem použili štěrk, Ten starý dobrý štěrk, nedostali by někteří lidé kapsovné a Ta struska by tam i nadále ležela ladem.
Nejlepší je na tom ovšem fakt, ža na strusku jako podkladový materiál nikdo nikdy nepomyslel, až v momentě, kdy se dálnice dostala na Ostravso, kde je jak známo strusky přebytek.