FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
g_m 25.01.08 20:21
« Re: Zamykání.
RADEK1: Super!
Dong1:
Tak i Radek už se zamyká, tak ještě Ty. :-) Mám tu ted' manželku, tak píšu, co říká, že dělala, když se jí to povedlo:
(Předpokládám, že jsi zavřený v autě, vše vypnuto, ...)
Takže z 0 do 2, počkat na zhasnutí kontrolek, pak 3x po sobě plynule (asi vteřinu pauza mezi každým sáhnutím na kličku) zamknout a odemknout.
Pak hned do polohy 0, totéž plynulé trojzamknutí v poloze 0, žádný spěch, počkat tak 2 vteřiny, než po posledním uzamčení půjdeš do polohy 2, ozve se krátký temný tón, po něm tak za vteřinku zamknout a odemknout (jednou), ozve se delší tón a hned do polohy 0 - krátký tón, konec. Vytáhnout klíček.
Určitě to musí jít, zkoušej, pokud to chceš. A kdyby to fakt nešlo, nerozpakuj se říct manželce, klidně se odkaž na mě. :-)
Pak určitě napiš. -
RADEK1 25.01.08 20:02
přátelé už jsem u Vás v klubu samozamykačů >:D >:D můj problém byl ,že jsem nějak přeskočil perfektní popis olewr1 a chytil až diskuzi. Šel jsem na starší stránky a tam návod našel. Vytiskl a na 2 pokus zrealizoval :-) :-) . Je to funkční . příští týden zajedu na servis a jen tak mimochodem nechám servisního technika projet v autě o kterém mi tvrdil, že to nejde ;-) . Jinak je to solidní chlapík. Takže nic ve zlém :-! . -
Dong1 25.01.08 15:09
G.M.: Dong to dnes zkusil 2x, ale porad nic :-( (jediny pipnuti, co to vyda je upozorneni na namrazu :-) )
...asi k tomu budu muset taky pustit manzelku...nebo az nekdo komu to funguje pojedete okolo, tak mi to nastavit :-)
Postupoval jsem podle navodu: rucka zatazena, radio off, ventilator off, vyradit. Klic do polohy 2, pockat, 3x zamknout odemknout, poloha 0, 3x to same, poloha 2...a nic. Asi mam natvrdle auto :-) -
g_m 25.01.08 14:24
Krkovicka:
Si děláš kozy... fakt jsi moderátor? Leoši, přiznej se, jsi to Ty? :-)
Stejnak Ti to nevěřím. :-) Si zase děláš pr.del.
Btw. jaká je teda ta hlavní cena...?
cja:
Já vím, žes mi to psal, jak jsi programoval, ale já na to tehdy zapomněl.
Ale hlavně, že už to šlape. Ale stejně dík.
Jsem zvědavý, co Radek a Dong, jestli se i jim zadařilo.
P. S.:
Žena teda dostala na řetěz pár oček navíc, ovšem nejslabší článek řetězu (podle ní) jsem doma beztak já. :-)