FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
RADEK1 03.03.08 20:25
« Re: Motor nechce táhnout nad 3000ot.
Považuji za vejké štěstí,že jsem vlastníkem mondea. Protože v posledeních dnech se tady řeší jen samé hlouposti. Z toho mi vyplývá, že mondeo je bezporuchové a bezproblémové auto. >:-[] Jinak o víkendu jsem jezdil Lexus Ls 600h :-) :-) :-) špica >:D -
"-- skrytý --" 01.03.08 22:41
« Re: Motor nechce táhnout nad 3000ot.
Kutile zkus dnes v noci najet na D1- nejlip ten dlouhy tahly skopec pred Brnem. Vezmi si anemometr a pockej, az ti ukaze rychlost vetru 140km/h, pak to rozjed co to da (pochopitelne po vetru) Myslim, ze z toho dostanes tak 240 tachometrovych (220 skutecnych) Pokud ne, tak v Brne muzes uplatnit reklamaci hned v pondeli rano. -
superkutil 01.03.08 10:20
« Motor nechce táhnout nad 3000ot.
Ahoj, vím že se opakuju, ale čím by to mohlo být způsobené? Auto mi nechce jet více jak 184km/h (200km/h tachometrových). Budu to reklamovat, ale potřeboval bych mít více názorů, čím to může být. Případně porovnat moji momentovou křivku s jinými od motorů 2.2TDCI. -
cja 27.02.08 14:51
« Soutěž o nej....
Možná by mohl DIM, jakožto zakladatel, vyhlásit soutěž o to ,kdo položí kolik otázek během jediného příspěvku a jako bonus by mohla být i kvalita a vypovídací hodnota dotazů.... >:D měl bych tajného favorita....... Akorát nevím jestli by se ta soutěž neměla přesunout na jiné vlákno.... ;-)