DIM 05.05.08 10:51
« Re: v MAX
Jenže na Břeclav jsou mimořádné směsné podmínky, místní mikroklima s výrazně vápníkovým geologickým základem a s rozptýleným aerosolem antioxidantů z Ryzlinku Vlašského z Kobylí udělá tak nejméně 2,5 Nm/min/x kg x sek na minus třetí...... Na kolech, samozřejmě, pokud ale máš šestnáctky........ -
superkutil 05.05.08 10:50
« Re: v MAX
RADEK1: Hm, to máš docela přesný tacho. Mě při 200km/h ukazuje GPS jen 185km/h. To znamená že by mi při GPS 209 ukazoval tacho někde kolem 225km/h. Jak je to s přesností GPS?
Byl jsem o víkendu na Šumavě a jel jsem brzo ráno a tak jsem to nešetřil a auto jelo dobře, ale přes ty 3000ot to leze nahoru hodně pomalu. Do 4ky se roztáčí v pohodě i v kopcích, ale na 5ku a 6ku už nad 3000ot jde velmi pomalu. Někdy je lepší místo 5ky dát 6ku. Měl jsem pocit, že auto pokaždé zrychluje jinak, jak se zrovna ŘJ rozhodně. Podle technika Fordu je pro ŘJ prvotní dodržet emise a tak reguluje výkon podle potřeby. Spotřeba byla okolo 7mi litrů což na styl jízdy bylo hodně dobrý. Od té doby co používám VIF tak už nemá motor problém se starty, ale teď používám letní VIF a když bylo ráno zima, tak auto nechtělo naskočit, kuckalo a kouřilo, ale to bylo asi tím, že bylo pod 0°C. -
RADEK1 02.05.08 21:30
« v MAX
Všichni prominou. Včera večer jsem jel z brna na břeclav a snad z radosti nad koupi nových hodinek jsem si vzpoměl na Kutila. Má paní právě usnula dálnice byla prázdná: co jsem udeělal? plyn až na podlahu no na GPS mám max 209 tacho tam bylo 220 ale pomalu to lezlo ještě nahoru, jenže jsem se blížil k bílému transportéru a všichni víme čím že jezdí naši strážci zákona tak jsem ubral.Ale min. o 5 km by to ještě popolezlo. To jen tak . :-!