WinDiesel 05.07.08 09:44
« Re: recenze
RADEK1: ale Radku, rdaktroři SM jsou svým řiťolezectvím hlavně ve vztahu ke Škodovce široko daleko notoricky známí. Ale teď dostal do pazourů Superba pan Vaculík z Autodieselu, ten je absolutně nekompromisní a tudíž nedostává od Škodovky reklamu ani za pětník. Včera jsem s ním mluvil a první mouchy jsou již nalezeny. (Modrý kouř.) Viz příští číslo Autodieselu. -
RADEK1 04.07.08 20:25
« recenze
Dnes jsem si koupil (a normálně ho nečtu) Svět motorů . Byly tam testovány 3 modely střední třídy. samo že mondo, C5 a už dopředu vítězný Superb. Nad rozřešením pánů redaktorů jsem se nestačil divit mondo ať lehčí o cca 9 kg je zavalité,zatím co SPB byl v poho. SPB díky dlouhému rozvoru má skvělou stabilitu ale že jeho soupeři mají rozvor větší v řádech cm už nějak zdůraznit zapoměli. No nevím zdálo se mě to trochu neoběktivní. To že má mondo nějaké prohřešky v materiálech palubní desky vím ,ale žě by kapsa ve dveřích měla rozhodovat test? Už jen to SPB měl nainstalovanou nějakou velkou navigaci a mondo rádio od Sonyho mě nepřipadá fair. je to jen můj názor na celý test a nic nemění na tom ,že SPB je podařené a a jistě kvalitně zpracované auto. Interiér se mi líbí moc . Exteriér už ne . Ale C5 je šik celá až na ten volant 8-s -
cja 02.07.08 17:00
« Re: Cas jiz dozral
Myslím, že celá diskuze je na sociální studii. Jak známo jsme v Ćechách a tady je to problém - někdo chce vůz nový, jiný auto se servisem bez ohledu na najeté kilometry v rozumné míře, někdo se chce blamovat, že ta 10-ti letá kára má najeto je 80t km. Je to věc každého co preferuje. Já prodal 9 let staré Mondo se 247t km na tachu i v servisní knížce a trvalo to 2 měsíce, bazaristi mi doporučovali stáhnout tach a zahodit serv. knížku - nakonec se nový majitel našel a jezdil 3 roky bez zásadních investic.
Někdy lze auto se 180t km prodat obratem ruky, ale musí o něj někdo projevit zájem a být rozumná cena. Je to taky o štěstí. Aut je moc , těžko se mezi nima vybírá. Každý chce vydělat. Myslím, že toto téma není třeba rozvádět, protože to nikam nevede, každý má osobní zkušenost a dělat z toho obecnou záležitost není možné. -
"-- skrytý --" 02.07.08 14:43
« Cas jiz dozral
DR: No, me prijde, ze lidi na kilometry cumi ze vseho nejvic. Mel jsem moznost se o tom presvedcit, kdyz jsem se marne pokousel udat Olinu. Ale to tu nebudeme rozebirat
Zitra rano sednu do era a letim si do Germanie pro S-maxe . Doufam, ze vsechno klapne a nebudu zklaman ci podveden. Ale mam tusaka, ze to vyjde, jak ma. Pak poreferuju.
WinDiesel 02.07.08 12:17
« Superblb nebo Superbůh ???
DIME, nikdy jsem neoznačil vše od VW za Superblbost. Mimochodem, Superblb je oblíbené běžné označení pro Superba kolující mezi lidem obecným. Abych se nedotkl Tvých citů, v několika mých posledních příspěvcích jej neoznačuji jako Superblb ale SUPERBŮH (pro lidi kteří jej chtějí za každou cenu mít).
Poslední dobou se do mne navážíš - zbytečně - že by syndrom budoucího majitele Superboha??? -
DIM 02.07.08 11:51
« Re: praskajici sklo u octavie
WINDIESLE : Nerozumím tvé ironii , bohužel. Jezdil už jsem s leččíms, ale že bych si všechno, co je spojeno s VW, dovolil nazvat SUPERBLBOSTÍ, tak k tomu jsem ještě asi fakt nedorostl. Jezdil jsem taky nějakou dobu s BMW X5, takže to jsem se jistě změnil na arogantního zbohatlého a namyšleného, když jsem jezdil nějaký ten den Superbem, tak jsme se jistě pro všechny stal zakomplexovaným chudákem který touží po střední třídě a přitom si koupí embéčko, jezdil jsem 4 roky v Octávii, tak to jsem byl asi úplný zoufalec, protože jak to tady čtu, tak to jsme snad ani nemohl přežít, ( a já , superblb, jsem s tím autem byl spokojený nejvíce ze všech ), teď jsem si dovolil mít 6 let Mondeo ( tedy dvě za sebou ), takže pro znalce poctivou střední třídu. A Mondeo mi k srdci nepřirostlo, což je samozřejmě moje absolutní selhání, amatérismus, neznalost a nekompetentnost.... Protože WINDIESEL jasně říká, že se mýlím. A že jsem pro něj už teď napůl koncernový Superblb..... Ale počkej, až to budu mít, tak Ti to ukážu a budu si to dokazovat každý den, budu vlastně úplně nový člověk .....!! :-)