FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 15.07.08 13:59
« Re: Re: Čelní sklo
Na prvním autě mi to sklo praskalo pořád. Jak říkáš: sebemenší kamínek a už jsem hledal, kde to je prasklé. A vznikaly takové ty dlouhé vlasové praskliny, jedna se mi rozjela po celém skle . Teď jsem naopak za tři roky utržil jen tu jednu ránu, a tu jsem dal opravit . Mám pocit , že sklo na druhém Mondeu vydrží více. Obě s vyhříváním..... -
"-- skrytý --" 15.07.08 12:15
« Re: Čelní sklo
Na Mondeu jsem uz menil sklo dvakrat, pokazde pres pojistku, tedy zadarmo. Prijde mi, ze staci pomerne mala rana a sklo se poskodi.Pravdou je, ze jsem to menil pri relativne malem poskozeni a vicemene jen proto, ze jsem se bal, aby mi to neprdlo nekde na cestach po Evrope. Doprorucuju to vymenit- neni nad to koukat na svet pres krasne nove sklo:)
-
oleowr1 15.07.08 10:24
« Čelní sklo
V pátek mi kamínek nakřápl v pravém horním rohu přední sklo. Není z toho prasklina, jen důlek průměru cca 5-8mm. Anení to ani v zorném poli. Čelní sklo mám pojištěné u ČP, myslíte, že je to důvod na výměnu? Nechal bych to tak, ale chci změnit pojišťovnu (v srpnu), tak by sklo mělo být bez poškození. -
superkutil 10.07.08 20:39
« Re: Je dobojovano
Ano, na semafory nevidím a taky na fotkách radarů mě není vidět :-) Mondeo MKIII má menší okna jak Mondeo MKII a tak mi dost dlouho trvalo, než jsem se s tím smířil. Ale teď už problémy nemám, jediný problém je v tom, že horní hrana předního okna je níž a tak je špatně vidět na ty semafory. Ale jinak si Mondeo stále více užívám, motor šlape jak hodinky, akorát ten posez je nízko. :-! Příště chci určitě vyšší auto, má to více výhod jak nevýhod a S-MAX je moc krásný, hlavně zezadu.
Jo a ten nový SPB je od zadu fakt hnusný. Ten předchozí se mi líbil mnohem víc.