FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 06.08.08 14:38
« Síť mezi zadní sedadla a kufr u kombi
Ahoj, švagr koupil Audi A6 2.5TDI asi 9let starou a ta má v boxu ve kterém je roleta na kufr další box s navíjecí sítí bránící proti věcem z kufru. Je to bezva věc, když se sedadla sklopí, tak se síť sklopí s nimi a je natažená za předními sedačkami. Ona vůbec ta vnitřní výbava je úplně někde jinde jak u Forda. Takové blbosti, ale zpříjemňují život.
Ale proč píšu, tuhle jsem viděl Mondeo a to mělo podobnou síť jako ta Audi. Vypadalo to, že je i navinovací. Nevíte kde takovou síť sehnat? Nemusí být ani navíjecí, jen musí chránit prostor posádky od věcí v kufru. -
cja 05.08.08 13:09
« Re: Anténa
DIM: to co popisuješ by u nás nešlo, neboť by člověk šel domů pěšky, ale třeba bude líp a lidi se začnou měnit k lepšímu ... jenom aby to nebyla moc daleká budoucnost ,
Jak pravil jeden senior:" Ve Švédsku se ještě v minulém století ve 30. letech sekaly za krádeže prsty a proto se tam přestalo krást" - možná kdyby přes tu přílišnou humanizaci v Evropě něco podobného zavedli i u nás , tak by se tento nešvar rychle vymýtil. Otázka zní , kdo by pracoval když by polovina národa byla bez prstů. No nic, půjdu se radši podívat jestli mi něco na autě nechybí .... a nebo dám přednost nějakýmu sousedovi... ;-) -
DIM 05.08.08 11:10
« Re: Anténa
Stála mě 312 Kč. Tak to ještě jde.......ale stejně mě štve, jak musí mít člověk všechno třikrát zamčené a zajištěné ...... Svého času ve Švýcarsku jsme byli někde večer, bylo tam moc lidí a malé parkoviště, tak se skládala auta jak se dalo, nechala se odemčená a když bylo potřeba, tak se člověk posadil do úplně cizího auta a kousek ho odtlačil nebo posunul......ach jo .