FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 13.08.08 11:23
« Re: Trojkombinace
...........tu trojkombinaci musím potvrdit na těch cca 8 tis km. Podle mých zkušeností vydrží tak 50 tis km. Většinou pro mě tak max. dva roky. A protože už se mi to pomalu zase ozývá a protože už mám po záruce a protože 8 tis Kč je tak asi 5% ze současné prodejní ceny, tak ať si štěrká :-) -
DIM 13.08.08 10:54
« Re: Cuk - cuk ....
Protože už mám s těmi auty šestiletou zkušenost, tohle nebylo zacukání z podtočení, to prostě několikrát vynechal jeden válec. Myslím si, že to už opravdu poznám, nakonec nejenom z Mondea, ale i z jiných i benzínových aut...... Najednou , skokově, sebou auto trochu trhne, zěmní se okamžitě tah , zvuk a vibrace motoru a celého auta, při zmáčknutí plynu se to s chyrakteristickým projevem tříválce líně pokouší zrychlit a pak se zase válec připojí, chod motoru se okamžitě upraví...... Kdyby to bylo cokoliv jiného, tak se to těžko bude chovat tak nezaměnitelně tříválcově...... No, a co asi tak může zavinit , že u CR dieslu vynechává válec ? Svíčkou to , myslím, nebude..... -
WinDiesel 13.08.08 08:04
« Re: Cuk - cuk ....
DIMe, tedy pokud je to to cá já si myslím, tak se pouze ŘJ nemůže srovnat s otáčkami a rychlostí, případně se sklonem silnice. Prostě někdy by ŘJ radši ještě 4, například jedeš do kopce, 90 připadá ŘJ málo, v mapách ŘJ je "díra", a tak sebou cukne. To se stává. Proč z toho jak se zdá vyvozuješ něco víc? -
eda.nezbeda 12.08.08 23:44
« Re: Zdravím po delší době.
Z vlastni zkusenosti doporucim tyhle:
[odkaz]
Koupil sem pres ne Oktavku k naproste spokojenosti! ;-)
Mam jenom dojem ze hodne automobilek uz upravuje svoje ceny podle kurzu Eura, takze muze stat za uvahu jeste pockat... prece jen to neni nejjednodussi nakupovat auto v jine zemi.