FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 13.08.08  14:32

« Re: Trojkombinace

DIM, martin.z: diky, to neni tak hrozna cena, chci jet do italie, tak aby to nedelalo zbytecny bordel. Resp. chci jit pred cestou na 60tis prohlidku, tak bych to vzal pri jednom. 50tis km je v klidu, to mame tak na tri roky :).
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 13.08.08  13:20

« Re: Cuk - cuk ....

Asi jsem byl naivní když jsem zase doufal, že už jsou vstřikovače schopny vydržet více, než mých už potřetí vyzkoušených cca 70 tis km. No jo, no neliju tam do nafty Standu, VIF ani zelený čaj, tak co se divím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 13.08.08  13:01

dime tohle cukání mohu potvrdit. mám načatý poslední vstřik a také si občas takto cukne. někdy když povolím tak se to srovná a když to podržím tak mi to po chvilce padne do nouzáku. takže také hlasuju pro tu svíčku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 13.08.08  11:23

...........tu trojkombinaci musím potvrdit na těch cca 8 tis km. Podle mých zkušeností vydrží tak 50 tis km. Většinou pro mě tak max. dva roky. A protože už se mi to pomalu zase ozývá a protože už mám po záruce a protože 8 tis Kč je tak asi 5% ze současné prodejní ceny, tak ať si štěrká :-)
  • « 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 13.08.08  11:03

sybok:

jo u charouze v roce 2006 to bylo 8kkc, myslim ze to bylo ten samy den k vyzvednuti, jen je stale neznama jak dlouho to vydrzi..
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 13.08.08  10:54

Protože už mám s těmi auty šestiletou zkušenost, tohle nebylo zacukání z podtočení, to prostě několikrát vynechal jeden válec. Myslím si, že to už opravdu poznám, nakonec nejenom z Mondea, ale i z jiných i benzínových aut...... Najednou , skokově, sebou auto trochu trhne, zěmní se okamžitě tah , zvuk a vibrace motoru a celého auta, při zmáčknutí plynu se to s chyrakteristickým projevem tříválce líně pokouší zrychlit a pak se zase válec připojí, chod motoru se okamžitě upraví...... Kdyby to bylo cokoliv jiného, tak se to těžko bude chovat tak nezaměnitelně tříválcově...... No, a co asi tak může zavinit , že u CR dieslu vynechává válec ? Svíčkou to , myslím, nebude.....
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 13.08.08  08:04

DIMe, tedy pokud je to to cá já si myslím, tak se pouze ŘJ nemůže srovnat s otáčkami a rychlostí, případně se sklonem silnice. Prostě někdy by ŘJ radši ještě 4, například jedeš do kopce, 90 připadá ŘJ málo, v mapách ŘJ je "díra", a tak sebou cukne. To se stává. Proč z toho jak se zdá vyvozuješ něco víc?
  • « 00 Reagovat !

foto eda-nezbeda

eda.nezbeda 12.08.08  23:44

« Re: Zdravím po delší době.

Z vlastni zkusenosti doporucim tyhle:
    [odkaz]

Koupil sem pres ne Oktavku k naproste spokojenosti! ;-)

Mam jenom dojem ze hodne automobilek uz upravuje svoje ceny podle kurzu Eura, takze muze stat za uvahu jeste pockat... prece jen to neni nejjednodussi nakupovat auto v jine zemi.
  • « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 12.08.08  16:46

Ok, diky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.08  16:00

Na 2.2 to stalo cca 9tis. Dej to do autorizaku, je to pro ne rutina.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…