FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 12.11.08 20:50
« Re: Zasekávání autorádia
K rádiu mám připojenou originál BT HF od Nokie. Zasekávání se dělo i před montáží HF. A protože byly problémy s propojením HF s rádiem (stejnosměrná složka), tak mi nakonec u Sony (ElviaPro) udělali galvanické oddělení rádia a HF. Naopak když začnu telefonovat, tak to dokáže rádio probudit. -
Janerad 12.11.08 19:45
« Tak se hlásím do klubu... Vstřiky? Čidlo? Bliká kontrolka žhavení
Po opravdu důkladném zahřátí motoru (hodina jízdy 150 km/h) v plném zátahu sebou auto cukne, začne blikat kontrolka žhavení, motor nejde nad 2.500 ot/min. Začalo to týden po servisce 80.000 km, z čistého nebe, bez varování. Po restartu je to chvíli OK, pak to samé. Žádné známky nepravidelného chodu motoru, žádný kouř, žádné problémy se startováním. Zatím jsem neměl čas jet do servisu. Můžu poprosit o názory zkušenějších? Co dělat? Nějaké rady? Díky předem, ... Pocitově jsem hned po servisce měl dojem, že slyším nějaké nové podivné zvuky šumy ruchy - (takové tichoučké skřípání tření přidírání), ale nevěnoval jsem tomu pozornost. -
superkutil 11.11.08 15:05
« Re: hagusy
A co tohle [odkaz] ? Mám HAKR 8let a v pohodě. Akorát, že byl na Mondeo MKII a MKIII má úplně jiné hagusy i jejich vzdálenost. A protože vozím jak kola, tak box, tak katamaran, tak jsem měl příčníky 3 sady.
A co se týče cen, tak jen jde o to, kolik jsou Češi ochotný zaplatit. Systém nabídka/poptávka. A když vidím, jak rodiče kamarádů a kamarádek mých dětí nevědí co s penězma dělat, tak se cenám vůbec nedivím. ;-\ -
cja 11.11.08 14:38
« Re: Hleda se Olina
Hope: mě tvrdili, že na každý hagus je jiná patka, což jsem neprověřoval, no a ty 3,5 tisíce jsem usmlouval ze 4,5,- - přímo od Thule to bylo ještě horší, ale je to už 2 roky
nákupům přes net zatím moc nedůvěřuji, ještě pořád ta solidnost není ideální, i když kamenný obchod taky není vždy 100%, -
"-- skrytý --" 11.11.08 14:19
« Re: Hleda se Olina
Oni se ty ceny jednou možná zprůměrují. U Thule jsem nepochopil, proč mají v CZ příčníky přirážku 100%, ale držáky kol jsou v CZ mírně levnější. Stejný výrobce, stejný prodejce.
Teď jsem kupoval přes ebay z Thaivanu věc za 1USD a platil 14USD poštovné. Kdyby nebyly problémy s dopravou a zárukou, asi bych v CZ kupoval jenom potraviny a naftu.