FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 20.11.08 11:36
« Re: Filtr MANN
WinDiesel: Ne, už nevěřím nikomu. Lidi jsou nesolidní, bez cti a důstojnosti. Jen takové křivé mrchy, které se snaží podvodem a podrazem jeden druhého okrást. Něco jako danné slovo neexistuje. Něco jako profesní čest neexistuje. Každý chce jen vydělat a je mu jedno jakým způsobem. Natož nějaká odbornost. Kam se hrabe totalita na to, co se děje dnes. -
DIM 20.11.08 11:08
Nevěřit nikomu !! V dnešním autosvětě jde o každý eurocentíček. Aftermarket ale v principu znamená, že se dodávky sníží na cca 10 - 15 % původní sériové výroby a to jen jen pro potřeby servisu. Technologie by ale měla být zachována, zvyšují se jen náklady díky malosériovosti. POkud se někdo rozhodne použít neoriginál nebo náhradu, není to o aftermarketu ale o poctivosti. Zvláště když pak tvrdí, že je to orignál náhradní díl...... -
superkutil 20.11.08 09:59
WinDiesel: Aha, ale já myslel venkovní zrcátko a ty jsi asi myslel vnitřní po překlopení, které má polarizační filtr. Ten bílý kouř se objevil vždy, jakmile teplota klesla pod 0°C. Bylo to i na testu u Forda, ale řekli mi, že je to normální. Nakonec jsem nalil VIF a od té doby to jezdí skvěle. Přestalo to dělat, hned jak jsme nalil VIF. Ale zřejmě jsem měl od počátku v háji EGR ventil a tak to všechno mohlo být ovlivněné. -
WinDiesel 19.11.08 21:45
superkutil: Já myslím že máš/měl jsi přidřené vstřikovače a možná by to chtělo je nechat opravit (na náklady Fordu), např. v HALE.
Nicméně, přídavky aditiva pravděpodobně pomohly jehly trysek uvolnit.
Přečti si můj dřívější (dnešní odpolední) příspěvek o principu opacimetru (večer a v noci uvidíš v zrcátku kouřit i Euro 5). -
superkutil 19.11.08 21:00
WinDiesel: Mám EURO4, ale kouří mi to někdy dost slušně, hlavně když jedu večer a podívám se do zrcátka, tak vidím ve světlech auta za mnou kouř. Navíc to v zimě po nastartování, dokud jsem nezačal dávat VIF, škytalo, škubalo a hlavně bíle kouřilo. -
WinDiesel 19.11.08 19:20
« Re: ještě něco....
rybiz:
Série 40 - neposloužím
Duratorq DI 2,0 HPCR (115 k)
- Duratorq je obchodní označení Forda pro diesely podobně jako Duratec pro benzíny
- DI je Direct Injection (přímý vstřik nafty)
- HPCR je High Pressure Common Rail (vysokotlaký systém se společným zásobníkem tlaku)
- 115 k je 115 koní >:D >:D
2000 EEC bude emisní norma stanovená Evropskou hospodářskou komisí (EHK) v roce 2000 - úroveň 7, lidově známa jako Euro 3
Zdarec, jakžto hovoří moje dcéra

Nemyl se!!!! Tyto je všechno způsobeno totalitním komunistickým režimem, ve kterém jsi si musel všechno zařídit (rozuměj ukrást) sám dle hesla: KDO NEKRADE, OKRÁDÁ RODINU.
Zvyk je železná košile a lidi na něco naučení se nezmění ze den na den...