FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 08.02.12 15:35
« Olej
Včera jsem doléval ostřikovače a když jsem to měl po dlouhé době otevřené, tak jsem vytáhl olejoměrku.... a trochu mě zarazilo, že hladina oleje byla ne úplně málo NAD maximem . Stálo to sice malinko špicí dolů , ale opravdu jen malinko. Mám pocit, že jsem někde četl, co způsobuje to, že olej trochu nakyne, ale nevím už, co to kokrétně bylo. Voda ? Ale to by zas zase někde chyběla , ne ? Od poslední výměny jsem najel sai 15 tis km, ale nikdy jsem olej nekontroloval, dokonce možná vůbec nikdy :-) Možná, že tam je tady víc od začátku . -
Vasik1 08.02.12 15:29
« Re: Odcházející vstřiky
Kutile, já repase cca při 135 tis km, do 185tiskm bez problémů, pak zase nouzák, přítelkyně předjížděla šlápla na to a bác, od té doby se bála sednout za volant, už jsem to nechtěl znova pokoušet, takže prodej 5 minut po 12 té a mondeo new facelif rv. konec roku 2010 (model 2011) -
DIM 08.02.12 14:35
« Re: Kvalita nafty u českých čerpacích stanic
WINE , dal jsem včera arktickou AGIP naftu ( údajně do -35 ) a taky několik panáčků VIFu, který ovšem sotva tekl.... :-) Dneska jsem jezdil normálně .....ale o víkendu to má teprve přijít. Tak vezmu manželce Fokuse , ten dokonce i topí už za rohem ..... -
jack007 08.02.12 08:31
« Re: ztuhly turbo
No na volnobeh motor bezi v pohode, vytocim ho klidne i do 5ti tisic a nic. Problem je kdyz se rozjedu tak uz nesmim nad 1800. Tak sem si rikal, ze to bude asi turbo. Obcas mi totiz prijde ze zabere ale stylem ze me nakopne. Mam najeto 140tisic. Dnes rano -11 a vse v pohode, nechal sem to asi 10 minut bezet nez sem se rozjel.