FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 23.01.09 16:01
« Re: ESP, TCS, ABS, EBA a jiné systémy
Krkovicka: Jsem rád, že to bereš s humorem. Kola jsem měl čistý, silnice lehce mokrá. Vetšinou když to přišlápnu, tak nejvýš zabliká ESP, ale kola se neprotočí a nepískají. Tohle bylo ale jako když máš ESP vypnuté, držíš to na jedničku pod plynem a gumuješ. Myslel jsem, že tohle s ESP nejde. >:D -
superkutil 23.01.09 15:57
« Re: Okýnko odjinud....
Podívej se u mého auta na graf, z něj je to dobře vidět. Auto mělo za jízdy propady ve výkonu a nechtělo jet nad 3000ot. Po výměně EGR propady zmizely a motor táhne i nad 4000ot. Dým jsem si nevšiml, ale moc dozadu nekoukám. :-) Výměna byla provedená na základě diagnostiky, po tom, co motor padal do nouzáku. -
cja 23.01.09 15:50
« Re: Okýnko odjinud....
DIM: to je cesta , jak se elegantně zbavit těch vstřiků a ještě si udělat radost, já si ale počkám na SuperB v kombi a na to co udělají ceny, a hlavně jestli zruší tu přepážku, ta mě totiž taky lehce irituje (ať už to slovo znamená cokoliv)
- hlásím dnes i přes výměnu vstřiků nějaký divný dýmek za autem - začnu mít asi schízu - a nebo utrhám zpětná zrcátka 8-s
Kutil: jak se ti projevoval ten vadný EGR - nějaký dým, ??? .. mě to auto jede tak jak má, ale opět to po nastartování zadýmilo -
-
superkutil 23.01.09 11:31
« Re: ESP, TCS, ABS, EBA a jiné systémy
Ahoj, už nechci řešit ESP, ale chtěl jsem se zeptat, dnes jsem musel prudčeji najet na hlavní a přidat naplno a dost slušně mi zapískaly gumy, jako kdyby ESP a TCS nezafungovaly. Mohlo to být tím sešlápnutím na podlahu? Nebo můžou gumy pískat i s ESP a TCS. Možná je to blbý dotaz, tak se předem omlouvám, kdyby to někoho iritovalo. :-)
Koukal jsem, že ESP dost často zabliká při rozjezdu do zatáčky, jak se vnitřní kolo odlehčí a chce proklouznout.
Jinak autíčko jezdí jak víno, nemůžu si ho vynachválit. :yes: -
cja 22.01.09 18:46
« Re: Vyhřívání sedaček - pojistky, relé?
Hil: koukám , že smíšené pocity z Forda(donedávna jsem je neměl) má vícero lidí, chápu, že čas kdy se mechanik věnuje mému autu musím zaplatit, ale pokud nebudou mít normohodiny , tak zkrátka někdo je rychlejší, někdo pomalejší a já to potom musím zaplatit, ale za detekci závady u takhle jednoduchého zařízení - docela balík