FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 06.02.09 12:38
« Re: asi servo motorek v palubce u volantu
martin.z: ...no ja denso navigaci nemam a dela to stejne!!!
mam vybavu Titanium X a je tam radio Sony MP3 na jedno CD bez menice. Vypada to opravdu spis na nejaky ten ofukovy vetracek, protoze cca po 1-2minutach to prestane, nebo spis teda neni to slyset pri jizde a zapnutem motoru. Odzkousim jeste po vypnuti motoru a nechani klicku v zapalovani. -
martin.z 05.02.09 22:55
cja: denso je taky ta nejvyssi navigace s radiem co do mondea davali :-) ma to uplne jinej stredovej panel, je v tom integrovany i ovladani klimatizace a ventilace vubec.
sezenu nejaky fotky kdyz bude zajem ale myslim ze se o tom tak nejak vi.
Zkus to s vypnutym vetrakem a radiem -
cja 05.02.09 22:09
pava1: dík, povedu to v patrnosti a na podzim až sundám kola, pokud to celé neprodám, tak se pokusím ozvat a dovezl bych to
martin.z : co je to denso, já myslel, že je to vstřikovací systém, a ten asi tlačítkem off nevypnu??
- až se dostanu k autu? tak to taky zkusím , když vlezu pod palubku, jestli něco uslyším, -
RADEK1 05.02.09 19:53
Já to zkoušel právě teď a mě to čidlo také zapne i s ventilátorkem po zapnutí klíčku. A běží ikdyž je klima vypnutá.(tedy celková výměna vzduchu v autě) a ještě tomu ventilátorku kolísají otáčky má to nesjtejnorodý zvuk 8-s ale abych to uslyšel musel jsem se sehnout . je to jen tiché ševelení . dodnes jsem si toho nevšiml -
martin.z 05.02.09 19:17
pava1: ze se k tomu jeste vracim :-)
u me ten motorek jede i kdyz uplne vypnu ventilaci a nefouka vetrak. To mi nedava zadnej logickej smysl, nac je treba mit teplotni cidlo pod proudem vzduchu kdyz se nic nereguluje?
Muzes mi to prosim jeste zkusit i s tim ze cely denso vypnes tim off tlacitkem? jestli to pobezi dal nebo se to servo vypne taky..?