Dong1 10.02.09 12:14
« Re: Zhasla část palubky
Kutil: Tady u toho obchodu se bat nemusis. Je osvedceny (aspon na fotonmag foru) a ja si tam zacatkem roku taky objednal par veci. Dorazily asi za 2 tydny uplne bez problemu...ale veci za 10000Kc bych tam asi taky neobjednal :-)
Jinak plati se pres paypal, takze by ti ani nemeli vyluxovat ucet.
Kvalita zbozi je asi ruzna, ale spis asi na "cinske" urovni (rozumej odpovidajici cenam).
Jinak na podsvetleni palubky budou, podle me stacit ty obycejne LED z tveho odkazu.
P.S: Ty z meho odkazu taky asi nejsou ty prave "power LED" od Luxeonu, Philipsu nebo Cree, to by pak bylo jinek kafe :-) -
superkutil 10.02.09 10:44
« Re: Zhasla část palubky
WinDiesel: Nerozumím co jsi chtěl říct. Dal jsem odkaz na stránku, kde jsou jen LED, tak nevím.
Dong1: Já nevěděl že v Čechách jsou a tak mě překvapila i cena. Ty Čínské jsou pěkné, ale nemá zrovna důvěru k posílání z Číny a placení předem. -
RADEK1 10.02.09 08:24
« Re: Zhasla část palubky
Mě v parkovačkách první ledky také vydržely cca měsíc, ale pak jsem tam dal druhou sadu od stejného výrobce a ta drží už půlrok určitě. Teda výrobce nějaký No Name z východu ale všechny ledky byly z jedné dodávky. možná se na nich utřepe nějaký kontakt nevím 8-s -
Dong1 10.02.09 07:46
oleowr1. Neni zac
kutil: Ja vim ze LED zarovky sou i v Cechach dostupne, taky sem to napsal. Ale tenhle cinsky obchod byl posledni, kde sem si pamatoval ze sem je videl (krome toho ty z meho odkazu maji osazenou nejakou verzi diod s vyssi svitivosti a ne "obycejne LED" :-) )