FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
lordmystic 14.03.09 12:03
« Re: Obutí na léto
jelinek4: neumím si představit že si přes e-shop koupím např. značkové kvalitní goodyear či michelin a dostanu nějaké neznačkové šmejdy :). to si fakt dnes těžko někdo dovolí. a pokud kupuješ neznačkové noname pneu jestli se to vůbec dnes dá a to na mondeo, tak jsi šílenec, protože těch pár ušetřených korun tě může stát jednou mnohem víc (jen hypoteticky že bys nad extra levnou gumou uvažoval). jinak já jsem vždy kupoval přes e-shopy a nejen gumy a kola a když vím co kupuji tak jsem to i dostal. -
"-- skrytý --" 14.03.09 11:01
Kde kupujete pneumatiky. Kupujete cez internet alebo v obchode. V pneuservise mi povedali, ze tie z internetovych obchodov su sice o dost lacnejsie ale je to vraj 2., 3. trieda. Neviete o tom niekto nieco blizsie alebo nejake skusenosti -
Janerad 13.03.09 15:35
Dobrá otázka,
už 3. léto budu obouvat z výroby Michelin Sport Contact 2... najeto s autem celkem 100 tis, tak 40 tis na letních, nevím, jak dlouho vytrží, ale 10 tkm by snad ještě mohly, jak jsem koukal na podzim... Je pravda, že na mokru už to bylo slabší, ale holt budu muset pomaleji...
Netuším, co budu kupovat jako další letní gumy, ale možná ty samé, celkem byla spokojenost...
jinak zimní už mám druhé, musím chválit Dunlop SP 3D Sport, vynikající, lepší než GY UG7, co jsem měl předtím.... -
superkutil 13.03.09 14:10
cja: Tu pilku dělá jen určitý typ náprav a právě Mondea a třeba Oktávka jsou na to citlivé. Ten technik od Pirelli mi říkal, že dnes jsou pro tyto auta vhodnější právě modernější pneu s podélnými gumovými pruhy jako je třeba [odkaz] a [odkaz] a [odkaz]
Odkazy nejdou, protože obsahují slovo p-i-c! Zastřelte administrátora tohoto webu a nebo si v odkazu místo * dejte výše uvedené slovo. Slovo má znamenat picture a ne žádnou sprostárnu. Ach ty ajťáci. >:D -
-
cja 13.03.09 08:50
« Re: obutí na léto
Impaler: byl bych v klidu,u letních se doporučuje pokud máš gumu na autě a ne někde uskladněnou(vhodně uskladněné pneu je považováno za nové 3 roky) max jezdit 8-10 let dle stavu(steřelá guma), jinak tam není problém jako u zimní , že by ti ztvrdla směs
ten kilometrový proběh je pro mě neskutečný, ale pokud jsi dálniční jezdec, tak to chápu