FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 15.03.09 16:47
« Re: Obutí na léto
Ivoch: v Autocaru, asi před 14 dny byl test na čínská pneu, za sebe říkám-a Nankang tam byl-nekoupil bych ani za nic, na mokru tragedie, a co nejvíce žádáme od pneu- bezpečnost na vodě - navíc sorry, ale nechtěl bych tě s těmahle gumama potkat v dešti při nějakém brždění, ty prachy za to nestojí.
Asi před měsícem jsem objednával přes net 4ks pneu taky mám 18", a GY F1 Asymetrico mě vyšel kus na 3190,-Kč vč. DPH, a pokud by nebyly tyhle ,tak bych zkrátka koupil od jiného vyzkoušeného výrobce, Pokud jezdí někdo 18", tak by neměl na pneumatice šetřit, pak je to m*gor :-( , dát na auto velká kola , a pak nemít na solidní obutí mi zkrátka připadá jako holý nesmysl(především ve vztahu k bezpečnosti svojí i okolí)
jelinek4: na nejlevnějšípneu ti srazí cenu, pokud někde najdeš za levněji, a je to vyzkoušený obchod a ještě bych doporučil pneunet, taky dobrá zkušenost -
"-- skrytý --" 15.03.09 13:24
Pozeral som ten rajpneu a su aj o dost lacnejsie obchody. Ja som mal predtym namysli 2. a 3. triedu tej istej znacky nie nejake nezname znacky.
Pred casom som znicil jednu gumu na obrubniku a tak som siel do niekolkych obycajnych obchodov a vsetci mi vraveli ze chcu za gumu od 5000 do 6000, cez e-shop som ju kupil za 2400. Preto som sa pytal ci je to rovnaka kvalita. -
djstudio 15.03.09 09:54
Kupuji pneu pravidelne pres eshop a to v K&K Pneu - www.rajpneu.cz - a zadnej problem.Ted sem objednaval 4ks DUNLOP SP FASTRESPONSE 82V MFS 195/50 R15 , nemeli je skladem a do 14dnu byly k dodani.Objednaval sem je za 1244.-kus , pak hned zvedlz cenu na 1500.- ale pred dodavkou mne vollali ze je posilaji jeste za puvodni mnou objednanou cenu,takze serioznost taky v poradku. Jinak si nemyslim ze by nakej kvalitni vyrobce pustil do objehu 2.tridu a vysi to by se mu hned vratilo v negativni reklamne to ty nepovedene dle mne vubec neopousteji fabriku. -
Dong1 14.03.09 19:51
Ja sem objednal na www.nejlevnejsipneu.cz . Pneu nejsou skladem, tak doufam ze prijdou slusne od vyrobce (z velkoskladu). jinak sem na netu nasel cenu o cca 150kc levnejs, tak sem si dle jejich hesla napsal o slevu a dali (sli jeste o 5kc niz :-) ). Mely by dorazit do 2 tydnu, tak sem zvedavy. Pak sem jeste slysel chvalu na www.pneunet.cz
Jinak souhlasim s lordem, jestli mi tech par usetrenych stokorun stoji za rozbiti cumaku...i kdyby mi pomohli o par cm, tak se to podle me vyplati. -
cja 14.03.09 17:37
jelínek4: taky jsem měl obavy, a konzultoval s Lordem, pokud vybereš dobrý obchod , tak bych se nebál, na skladě točí tolik gum, že to , aby brali nějakou horší sortu pneu - nehrozí. Řekl bych , že inernet obchody mají ty ceny normální, spíš mě přijde , že v těch pneuservisech jsou to hrozný rány, kamarád jezdil pro gumy do Drážďan a pořád se mu to oproti českým pneuservisům vyplatilo-i když už je to 4 roky. A navíc vůbec bych se nedivil kdyby ty pneuservisy kamenné nakupovali v těch internetových obchodech. Takže doporučil bych si do toho net obchodu zavolat vyptat se na rok výroby, zemi původu a cenové podmínky , pak bych objednal, při převzetí udělal kontrolu - no a pokud by to nebylo ok, tak bych to nepřevzal a poslal s tím PPL zpět.

Pokud , ale obouváš 18" kola, tak zkrátka dávej kvalitu, na gumách, který tě držej na silnici se zkrátka nešetří, rozumná cena a rozumná kvalita, ale né žádná nevyzkoušená exotika.