FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 09.04.09 14:46
« Není nad benzín
Včera jsem trochu víc spěchal a musím říct, že TDCI je pěkné, ale jen na pohodovou jízdu. Na pořádnou jízdu se zrychlením to chce benzín nebo turbobenzín. Turbodiesel hezky zabere kolem 2000ot, ale pak zvadne. A navíc mu hrozně dlouho trvá, než se rozjede (turboefekt) a k tom musí člověk pořád řadit. A to jsem to točil nad 4000ot. :-) Ale na pohodovou jízdu nedám na TDCI dopustit. Pohodová jízda, žádné šílené točení motoru, úžasný zátah ve 2000ot. -
lulipin 05.04.09 19:59
« Re: Nouzový režim
oleowr1: můžu se zeptat, kolik ta repase vstřiků stála? Jsem z Krnova, tak to do Bohumína nemám tak daleko. Na netu jsem našel na toho Walicu jen telefon, nemáš náhodou jeho emailovou adresu?
WinDiesel: díky za doporučení těch dvou servisů, nabídku jsem od nich dostal, chci to řešit tento měsíc. Tady jsem se dočetl, že je snad spolehlivý pan Walica z Bohumína, dělá i vstřiky Bosch co mám já na Focusovi? -
superkutil 01.04.09 23:51
« Re: Nové vstrekovače
stnoro: Klidně to natočím, ale zkus změřit na 4ku ze 70-120km/h. Bude to trvat déle a hodnota bude objektivnější. V těch 60km/h mám 1750ot a to to nechce ještě moc zrychlovat (maximální moment mám v 2440ot). Zkusím to na rovné dálnici. ;-) -
"-- skrytý --" 01.04.09 22:04
« Re: Nové vstrekovače
kutil: pokial máš sériový motor, tak tento Tvoj príspevok považujem za jeden veľký výmysel. Natoč si to a hod sem odkaz, potom Ti uverím. Ale dávaj pozor, aby to nebolo dole kopcom, to by bolo potom podvádzanie. >:D Len na okraj, moj kamoš z fora fordclub.sk(kysko) má ST TDCi EURO4 (ziadne úpravy)a dnes sme to porovnávali a on má zrýchlenie na 4-ke z 60-100 za 5,6s. Tu je odkaz na forum ST drivers s tabulkou hodnôt zrýchlenia- 1míla je 1.6km [odkaz] Podla týchto meraní má sériová 2.2 TDCi hatchback,sedan(nie kombi!) zrýchlenie z 65-95 na 4-ke za 4,4s. Takže zo 60-100 to vychádza teoreticky 5,5s! Ako môžeš mať Ty so sériovým motorom a ešte k tomu kombi za 4,5??? -
oleowr1 01.04.09 18:54
« Re: Nouzový režim
WinDiesel: Auto je od včerejška opravené, pan Walica si našel čas, přestože jsme byli domluveni na čtvrtek 2.4.09. Repase vstřiků+nové žhaviče - byly upálené. Vstřiky původní, 150600km odpovídá skutečnosti. Protože jsme si dobře pokecali a porozuměli dostal jsem i dobrou cenu. Ještě jednou díky moc za tip. :yes: