FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
ROSMAX 29.05.09 21:36
« Re: kontrolka "Motorregelungssystem"
Já jsem do poslední chvíle jezdil na v-power naftu od Shellu a myslel jsem si jak dělám s-maxikovi dobře.Po zjištění že je to jen předražená normální nafta od Shellu/dle testu,ale jenom v české republice/jsem přešel na Benzinu a jejich VERVU.Benzinu jsem nikdy moc neuznaval,ale ted musim dát za pravdu,že to opravdu funguje,tak jak píšou,pružnost,spotřeba.hlučnost-vše se zlepšilo.V uváděném testu vyhrála VERVA,druhá OMV a třetí SHELL.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Vážně uvažuji o koupi Ford mondeo 2.2 tdci r.v. 2005 titanium.
Auto má najeto asi 105 000. Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo nemá problémy ze vstřiky. O tomto motoru jsem četl hodně a zda se že je to jeho největší slabost. Dále mě zajímá, jak se špatné vstřiky projevují (cukání atd.). Pak mě zajímá, jestli se dají vstřiky repasovat, nebo se musí koupit nové, a jak je tohle všechno finančně nákladné. Ve fordu je dobrá taková ta velká dotyková navigace s rádiem, někdo mi ovšem říkal, že navigace není pro ČR - je to pravda? No a poslední dotaz, na co si dávat pozor při koupi atd. Díky moc a těším se na diskuzi