DIM 23.06.09 11:32
« Re: Trojkombinace
Tak mě rádio nezamrzá !!! :-) Ale momentální způsob léta k tomu vyloženě vybízí ...... Ať to beru jak to beru, já snad zase skončím u Mondea..... Insignia mě zklamala řešením zavazadlového prostoru, Accord má úplně malý kufr, Superb Kombi zatím není a je trochu úzký. A A6 nechci :-) -
DIM 22.06.09 10:34
« Re: Trojkombinace
Zdarec , lidi, tady to usnulo !!?? Tak buď to všem šlape jako hodinky a nebo naopak už s tím nikdo nejezdí...:-) Já musím říct, že když zapomenu na různé neslušné zvuky, které jsou slyšet především zvenku a je to jako rozzuřený kombajn z NDR, tak jen jezdím a jezdím ..... celkem v pohodě , ale pomalu se blíží čas, to jo.... -
"-- skrytý --" 12.06.09 15:37
« Re: Trojkombinace
Mám ten kratší řemen 1635, namísto 1642, kladku od SKF a poslední variantu řemenice klikového hřídele. Nemůžu zatím objektivně hodnotit, mám najeto několik tisíc od výměny, nejdříve jen řemen a napínák, ale bohužel to nebylo ono, hlavně po studeném startu, tak jsem vyměnil i tu řemenici a konečně. Klid i po studeném startu. Na jiném foru jsem dostal dobrý tip, že je potřeba přehrát SW v ŘJ, což pomůže v tom, že se zvýší volnoběžné otáčky motoru cca o 25-30 ot/min. a zároveň, možná se mi to jen zdá, se zlepšila kultůra chodu. Jedinou nevýhodou je to, že si tuto úpravu nechá Ford velmi dobře zaplatit a to částkou 1600,-Kč vč.DPH Já to naštěstí neplatil.

Nevíte náhodou někdo co s drnčením motoru na volnoběh? Prý je to snad nějaký problém s hadicí turba a když se pootočí, tak to přestane.