sybokcz 15.10.09 11:27
« Re: Superb x Mondeo
Trochu jsem v ni byl angazovany (debate) a vzhledem k tomu, ze i kdyz jsem si byl jisty, ze to je PQ46, tak jesm prochazel internet a vypadlo mi nasledujici. PQ46 je prodlouzena PQ35, PQ46+ (superb) je prodlouzena PQ46. PQ46 vychazi z mnoha procent z PQ35, tedy pravdepodobne jsou pouzite dily, mozna cele zaveseni. Ja bych rekl, ze pravdu maji jak ti co rikaji ze 35, tak i ti (vcetne me) co rikaji, ze 46. -
superkutil 15.10.09 08:59
« Re: Nivelace xenonových světel.
Oficiální vyjádření FMC nemohu doslovně zveřejnit (v mailu výslovně uvedeno: Bez řádně vydaného souhlasu je zakázáno informace obsažené ve zprávě jakýmkoliv způsobem používat či je dále šířit.), ale opravdu se světla nastavují vždy pokud auto stojí déle jak cca 20-30sec, ale také hned při zapnutí světel.
Včera jsem to zkoušel a chovalo se to divně, pokud jsem auto nezatížil, tak se po rozsvícení světla ani nehla, když jsem kufr zatížil cca 100kg, tak po zapnutí světla sjela dolů, ale pak se vrátila zpět do původní polohy, to znamená že oslňovala. Když jsem při zapnutých světlech kufr zatížil, tak po cca 20sec šla světla dolů, když jsem ho odlehčil, šla světla skoro hned nahoru. Když jsem ale znovu kufr zatížil, tak už světla dolů nešla. Takže asi něco v nepořádku je.
DIM 14.10.09 09:37
« Re: Superb x Mondeo
To bych ale pořád na něco čekal !! Než dorazí euro V tak bude beztak v dohledu facelift atd. Navíc sleva 25 % taky asi hned tak nebude, a ono to je docela dost, když je moje konfigurace skoro za mega.... A Superb je strašně " nesportovní" nebo jak to nazvat. Až budu mít v garáži Porsche nebo Ferari, tak bych si ho na cestu do divadla s obchodními partnery možná pořídil .... s řidičem :-) -
hroch 1958 13.10.09 22:04
« Re: Nivelace xenonových světel.
To superkutil: dnes už ven nevylezu, venku nám sněží. Ale zítra to vyzkouším. Podle toho co jsem odpozoroval asi reagují i za jízdy, protože denně jedu ráno už za tmy přes 4 ostré horizonty, nikdo na mně nebliká. Se starým mondeem r.v. 1997 mně dost často někdo prosvítil. A navíc znám perfektního autoelektrikáře, ten to určitě bude vědět, na tom novějším mondeu mi je nastavoval. Dám vědět. -
WinDiesel 13.10.09 22:04
« Re: Superb x Mondeo
soukon: Ve skutečnosti jsou a budou výkony u PSA a Fordu rozdílné. U 2,0 TDCi se dá očekávat minimum 103 kW, u PSA se začíná na 100 kW. Mám nějaké informace kde je uvedena hodnota max. výkonu 120 kW. (Měl jsi pravdu a já jsem se nechal zmást nějakým článkem v automagazínu Automobil.) Ověřil jsem si to a je to takto: RH02 Citroën C4 Picasso a C5, Peugeot 3008/5008/308/407:
RHH - 120 kW, RHE - 110 kW, RHD - 100 kW (to jsou motory DW10C TED4, ale aby se to nepletlo tak souběžně existuje evoluce motoru DW10B TED4 se 103 kW a Euro 5).
3008 versus Jety - aktuální Svět motorů a hádej kdo vyhrál? Že nevíš, dáš se podat? >:D