FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto panther

panther 19.10.09  16:13

« Re: brzdy

U dovozu je to za 2 roky!
  • « 00 Reagovat !

foto hroch-1958

hroch 1958 19.10.09  15:43

« Re: Tak budeme pokračovat.......

To kutil: měl sem jednu zimu zabudovaný v mém starším mondeu teplovzdušný topení Breeze-3. Kdyby šlo dát pod přední sedačku spolujezdce nebo do motorového prostoru, tak ho mám dál. Bylo perfektní v mrazech, páč se dalo naprogramovat kdy začne topit a kolik stupňů natopí. Tohle topení neohřeje motor, jen kabinu, spotřeba max. 0,2 litru/hod. Jinak zítra jedu načipovat to druhý mondeo. Dlužím ti ještě ty xenony, nějak sem na to zapomněl, resp. neměl k ruce pomocníka. Dám vědět zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.09  15:17

« Re: 215 55 R 16 nebo 235 45 R 17 ??

Proc se nedaji pouzit? Se stareho mondea na nove by to pasovat mohlo, ne? Na zimu jsou nejlepsi plechace s poklicema. Neleze dovnitr snih a servisaci to maji radsi kvuli vyvyzovani:)
    Ze stare Oliny my ctyri zbyly- nechcete je nekdo? Jsou ve FM
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.10.09  15:03

Dva dvojku už jezdím čtyři roky, a na praku jsem ješt nejel !! :-) Novou zatím nemám .....Díky za info o těch gumách, to plavání jsem neuvážil, takže asi opravdu 16" . Jenže ty moje se zase už nedají použít, takže stejně potřebuju plechy + poklice....Nebo jsou levnější nějaké jednoduché elektrony ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.09  14:28

DIM: A jak to jede ta dvadvojka? Jako z praku? Gumy bych volil 16, uz jen kvuli tomu, ze budou aspon o tretinu levnejsi. Na zimu je lepsi mit uzsi gumy s vetsim profilem at to tak netaha ve vyjetych kolejich a nemlati v dirach. Muj favorit je Continental Winter Contact TS830, akorat je v mem rozmeru nemuzu sehnat za normalni penize.

Kutil: Ja asi neco jako pridavny ohrev mam, protoze do minuty po nastartovani proudi hezky teply vzduch a za chvili se to vyhreje. Ale jak to funguje nevim. Je to dobre.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.09  14:20

:yes: a kdy auto bude?

Kola: o vikendu jsem prezul/prendal kola (original alu 235/40/18 -> plechy 215/55/16) a presne jako vloni: o poznani zivejsi a plavani ve vyjetych kolejich minimalizovano. Ja osobne jsem z sirokych pneu obecne vylecen, vypada to na titaniu S pekne, piskne a hrne se to ze zatacky pozdeji, ale jinak...... Nemame na to v CZ silnice.

Pridavne "topeni": je to elektrospirala v chladicim okruhu, aby se dosahlo drive provozni teploty, takze to neprimo i drive topi.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.10.09  13:31

...DILEMA mám, ne DOLEMA ...:-)
  • 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.10.09  13:30

« 215 55 R 16 nebo 235 45 R 17 ??

A mám první dolema. Nechat na zimu osvědčené 16 nebo zkusit 17 " ?? Tak jak tak musím koupit disky , jenom nevím, jetsli ty 17" nebudou až příliš rozbitelné na našich tankodromech....
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.10.09  13:29

A přídavné topení teď už ty diesely mají snad všechny. Je to podle mě elektrický fén někde v klimarozvodech...Ale dám vědět, až to vyzkouším...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.10.09  13:27

Brutální sleva rozhodla před jezevčíkoidním superbem !! 2,2TDCi, Titanium + nějaké pakety....Combi. Barva neurčitá stříbrno zlato šedivě béžová....

překvapilo mě, že bixenony mají ještě nějakou takovou tu malou přisvítilničku přímo v hlavním světlometu. Žádné přisvěcování mlhovkami....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…