štíreček1 21.10.09 15:43
« Re: Vyhřívání zadního okna
Právě jsem si několikrát všiml, že se mi zapíná to zadní sklo a nevěděl jsem proč. Pak jsem si všiml, že to dělá jen s tou vločkou, žlutou i červenou a připadá mi to zbytečné, když není sklo zamrzlé. Navíc je to hodně velký žrout el, když se člověk v průběhu dne několikrát courá po městě a při každém startu se to spíná. Přední ohřev nemám, ten jsem nechtěl, protože v jiném autě jsem si nemohl zvyknout na ty "dráty" :-O -
cja 21.10.09 14:32
« Re: Vyhřívání zadního okna
>:D DIM: tak to prodej !! >:D Jezdím teď Mazdou 3 novou a pánové přesedněte na chvíli do auta o třídu níž ... vím DIMe máš ještě Focuse, ale nejezdíš s ním -- no a potom se Vám bude stýskat >:-[] >:-[]
Ke : určitě zimní rezerva je daleko lépe využitelná i v létě, než letní v zimě
Měl bych se taky zeptat svého dodavatele obutí jestli by neměl nějaké všimné - když mohou "soudruzi" v Alpách -
DIM 21.10.09 14:29
« Re: Vyhřívání zadního okna
Volvo, Volvo, to jsou takové ty tahače návěsů ?? Já nemohu proti převodovce ani spojce celkem nic říct...po 84 km :-) . Rozhodně je to lepší, než předešlé Mondeo - to ale zase mělo hladší chod motoru, takový nedieslový, tady je to zvukově jiné. Není to horší, to ne, odhlučnění je dobré, jen je to úplně jiný akord. -
"-- skrytý --" 21.10.09 14:08
« Re: Vyhřívání zadního okna
.... jsem letos zimni obuti dostal a rovnou 5 ks DUNLOP 3D, jakesi Alpske vsimne, tak kdyz jsem byl v tom prezouvani... Tak co s ni. A je to myslim teoreticky i lepsi varianta rezervy. Vlastne ne, ideal by byla bezkompromisni celorocni pneu :-) :-)
Dim: jak se ti jevi spojka/prevodovka? Prijde mi to pri sepnuti spojky takove "nakladakovite", trochu hrube. A zvenku je kvaltovani i pomerne hlucne, schvalne to nekde na vetsim parkovisti nekomu puc. Udajne je od Volva, Ford na tyhle Nm nemel svoji skrin. -
DIM 21.10.09 13:52
« Re: Vyhřívání zadního okna
No přesně tak ! Na tom displeji dohromady nic moc není, rádio je i na rádiu a auto se světly je s informační hodnotou naprosto na nule . A přitom ukazatel nádrže a teploty člověk málem nenajde a jejich provedení, cejchování a umístění je bídné. A navíc celá ta přístrojovka je nevyvážená, jeden budík kruhový ( a navíc tlustá ručička a malá čísla), druhý půlkruhový a ještě menší, celé je to vzhledem k řidiči mimo střed sedadla .... Tady vidím trochu mínus. Jinak ale zase telefonování přes bluetooth je výborné. Celé auto je určitě o generaci dál, výborné sedačky, celkově moc pěkný exteriér, bixenony a světla do zatáčky taky mají něco do sebe,....a kombinace látky a kůže je taky dokonalá. Malinko horší je boční výhled dozadu , b sloupek je velmi masivní a za ním je zatmavené zadní boční sklo....