cja 05.11.09 12:51
« Re: Test 2, neplanovany
DIM: koupeno u nás, samozřejmě, nez. topení za příplatek - já ho dostal jako mimo jiné formu slevy, jinak 29t
televize mi taky funguje, ale odpojilo mi to Denso, jinak s Convers+- zatím žádný problém
dnes v servisu na to topení koukali, šli jsme podle manuálu, a prostě si to funguje jinak než by mělo, takže jsem objednán na příští středu a budou to trápit, FMC zatím žádná odpověď, asi mají moc reklamací, tak nestíhají >:D -
superkutil 05.11.09 12:31
« Re: Xenony D2S
pava1: Koukal jsem na aukro a tohle [odkaz] vychází levněji. Bohužel asi náhradní díly Škoda nerozlišují PHILIPS od GE, OSRAM apod. Ale vždy se jedná o značkovou výbojku a ne nějaký šunt. Kdysi jsem D2S PHILIPS kupoval od někoho za 260,-Kč/kus, ale to asi nebylo úplně čistý. Skladníci pořád něco ze skladů kradou.
Na Aukru bych se bál stavu zboží a nemůžeš reklamovat. -
DIM 05.11.09 09:34
« Re: Test 2, neplanovany
Tak mě zatím televize funguje !! jen jednou mi to při startu nedetecovalo klíč, ale druhé stisknutí už šlo. Údajně je to poměrně často.....Věřím, že různé elmag pole to může ovlivnit.
Na těch elektických tratích měly problémy pendolina, ne ? :-) A taky se to vychytalo.
To nezávislé topení bylo jen za příplatek, pokud ovšem nebylo v nějaké akci. Je to koupeno u nás ? -
"-- skrytý --" 05.11.09 08:16
« Re: Test 2, neplanovany
Ano ma, to me nenapadlo..... Takze prepeti... :-) Elmg. pole.......
Nepisou vlastne nekde: s autem pokud mozno nejezdit? Me se libi ten motor 2,2. Kdyby mi ho dnes nabidli v novem(starem dobrem jednoduchem neznicitelnem) Peugeotu 405 bez tech vsech moznych nemoznych ficur, tak nevaham ani chvili......
Ale jo no, jsou horsi veci na svete, -
cja 05.11.09 07:14
« Re: Test 2, neplanovany
ke: to bylo za trest, že jsi ho včera trápil,
holt problematická elektronika nás bude bavit při cestách, možná kdyby nějaký řádek v menu občas přibyl, tak by to tolik nevadilo
ještě se zeptám měl ten přejezd el. vedení? pokud ano , tak to buou vysvětlovat elmag polem - tohle mi dělalo Mondeo z 95, tam to rozhazovalo plovoucí kód zámků