WinDiesel 09.11.09 14:34
« Re: Inovovaný 2,2 TDCi (HDi) 140 kW
ke: hlavně vedoucím vývoje je PSA, takže rozhoduje o použití a využití. Takže o něco lepší motor jde do PSA.
Stejný princip platí u Jaguáru (býval ve skupině PAG - Ford) (3,0 V6) - dohoda je taková že PSA mají 3,0 HDI s podstatně horšími parametry. -
"-- skrytý --" 09.11.09 14:23
« Re: New 2,2 Tdci
.. a mne ten motor od PSA :-)
Biturbo: kdyz jsem loni resil auto, mel jsem na vikend pujcenou 407 biturbo, dole cca stejne, ale nohore to tahlo dele a ochotneji se to vytacelo. Cenu udelali(rijen 2008) hluboko od 700 t., jenze pak prisla nabidka Mondea z Rakouska(kde si na rozdil od CZ Fordu tou dobou jiz lecos uvedomovali) za cenu lepsi Oktavky a bylo. Sebevrazedny(podle mne) protiutok od Peugetu nasledoval jiz ale po slozeni zalohy v A. Takze dnes nejake to turbo sem, turbo tam. Nastala doba, kdy prodejci radi prodaji i za tu carku. Ale uplne prvni auto u prodejce s inovovanym motorem take mit nemusim, jak jiz podotkl DIM. :-)
DIM: jake mas v 2009 teda radio Sony? Co teda vsechno "umi"? -
superkutil 09.11.09 13:49
« Re: New 2,2 Tdci
DIM: Tak to fakt nechápu. To nedělají u Forda věci systematicky? Mondeo MKII zhasínají světla při startování. Mondeo MKIV taky zhasínají světla při startování. Ale Mondeo MKIII světla při startování nezhasíná. 8-s
Já teda při přechodu z MKII na MKIII zjistil, že u MKIII vypustili dost dobrých věcí z MKII. A MKIV mě neoslovilo vůbec. To už není Mondeo. Ono vlastně poslední americký Ford Mondeo bylo MKII. Už MKIII bylo hodně něměcké a hlavně okopírované z VW (prý přetáhli konstruktéry a designéry). Z nových Fordů se mi líbí S-MAX a bral bych Maverick s TDCI.