FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 08.12.09 14:02
« Re: Autonavigace
[odkaz]
Ten EONON na mě působí lépe.....ale neviděl jsem ani jeden. Spíše mě zarazilo, že tam už předem v návštěvní knize varují před tím, že rádio není tady to hlavní a že tedy nehraje nic moc a že je potřeba mít alespoň aktivní anténu atd. Taky že za rychlosti větší než 20 km/h už není TV použitelná, pokud si člověk nepořídí nějaký duální systém antén..... Tak pokud je to univerzální upozornění pro všechny, tak jsem zase trochu polevil :-) -
Moik 08.12.09 13:18
www.auknet.cz
Je to možno vidět v Budějicích, tady jsem vybíral já.
Nekoupil jsem to havně proto, že TV, kameru a DVD nepotřebuju, nebylo to hezky provedený - jako grafika a UI celkově a hlavně proto, že IMO neumí na convers+ kreslit křižovatky, což po zkušenosti na minulém autě považuju za největší výhodu vestavěných navigací.
Na youtube se dá zahlídnout, že to umí psát na convers+ názvy rádiových stanic, aspoň, ale asi jen některé modely. -
superkutil 07.12.09 11:08
impaler: Hm, myslím, že u TomTom je vidět ten náskok ve vývoji. Garmin má sice výhodu, že má celoživotní záruku, turistickou TOPO mapu, výborné HW provedení a bohaté grafické provedení, ale TomTom nemá HW také špatný a hlavně je uživatelsky mnohem lépe provedený. Navíc má MapShare, IQ routes, pravidelné aktualizace 4x ročně (ty jsou ale placené 9,95 €/čtvrtletí. Ale vše je dostupné na hlavní obrazovce, není třeba nikam klikat.