FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 22.12.09  11:27

« Re: Key free

Ja posledni dobou beru jen vervu a nemam jediny problem se startem. Auto nazhavi a chyta na prvni otoceni klickem a bez skytani a dymu...jen po dvoudenni odstavce bylo to zhaveni dost dlouhy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 22.12.09  11:15

cja: To máš 235/17" zimní? A to jsi je ještě neprorazil? Já mám teda zimní raději užší, jak kvůli trakci, tak tlaku na sníh.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 22.12.09  10:29

« Re: START

Údajně má mít ten dvoulitr Toyota 93 kW ( ? ). Jel jsem s tím kousíček a dojem dobrý. Jen ty plasty a sedadlo to trochu kazilo ....
    Že by mrzla VERVA ?? Já tam mám teď AGIP , a jedu jako šestinohý pes.

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 22.12.09  08:10

Ke: teď jsem viděl kontrolku poprvé, ale bylo to po cyklu nez. topení a asi půl hodiny nato jsem vyjížděl, bylo -12°C, takže mám ji tam také, ale po lyžování, po 6 hodinách -11°C a už nežhavil ... takže vše při starém - benzín-ten leju do el. centrály, ale do motoru? :-)

Ještě k naftě - kolega teď nabral Vervu a auto přes noc venku a zamrzl - výměna filtru, odtah, auto Oct.I, nádrž bral plnou(potom vyjel půlku a odstavil na noc auto). Já dával teď i do Vervy VIF - WinDiesel mě nepochválí, ale žádný dým, starty v poho.

Jurkoboss: děkuji, už to zase je funkční - jen jsem vyslovil slovo servis a už zase funguje, tyhle nahodilé chyby mě začínají trochu zlobit, budu taky obcházet a kontrolovat asi vše

Navíc včera jízda s dětmi do Orlických hor, ráno o 6h výjezd - silnice jen plužené,případně ve vyšších polohách pod 5 cm vrstvou sněhu, 235/17" a vyjel jsem všude, bezpečné předjíždění,rozjezdy, brzdy, fungovalo to bez problémů - žádná jízda na hraně. Zatím na širších pneu neshledávám problémy, uvidíme při jiných podmínkách okolo 0°C - tam se projeví...

Kutil: mrkni, prosím tě, na SZ
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 21.12.09  19:52

Kutil: u nás taky nesolí, blatníky mám plné sněhu, tak se i bojím točit volantem, někdy to dost drhne. Jinak nafta jen čsad a auto startuje stejně jako v létě. Včera -14 a na drc, jen aby to vydrželo :-O
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 21.12.09  14:40

DIM: ten dvoulitr je asi nejlepším dieselovým motorem Toyoty. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 21.12.09  14:35

DIM: pokud myslíš tu Corollu Verso, tak tam jsou 2 verze 2,0 D4-D, 81 kW a 92 kW, 2,2 litr se dělá ve 100 kW, 110 kW a 130 kW. Označení motoru by mělo být 1AD-FTV, ale 81/92 kW by u nás snad neměla být ani k dostání... Byly různé dovozy hlavně z Rakouska, tam se dá koupit i RAV4 s 81 kW...
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 21.12.09  13:06

Jak v ČR, tak v Německu bylo -6 až -8°C, ale i v těch -8°C v Čechách sůl fungovala.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 21.12.09  13:02

Spíš si myslím, že nesolí když je mráz pod mínus něco, protože to stejně nefunguje a sůl se smete mimo....
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 21.12.09  12:59

Ten dvoulitr má snad jenom 85 Kw . Co to je za motor, wine, ty to nemusíš určitě nikde hledat. Cena mi ale nepřipadala zase tak moc nízká, to auto stálo snad 700 tis s DPH .....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…