FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 22.12.09 08:10
« Re: Key free
Ke: teď jsem viděl kontrolku poprvé, ale bylo to po cyklu nez. topení a asi půl hodiny nato jsem vyjížděl, bylo -12°C, takže mám ji tam také, ale po lyžování, po 6 hodinách -11°C a už nežhavil ... takže vše při starém - benzín-ten leju do el. centrály, ale do motoru? :-)
Ještě k naftě - kolega teď nabral Vervu a auto přes noc venku a zamrzl - výměna filtru, odtah, auto Oct.I, nádrž bral plnou(potom vyjel půlku a odstavil na noc auto). Já dával teď i do Vervy VIF - WinDiesel mě nepochválí, ale žádný dým, starty v poho.
Jurkoboss: děkuji, už to zase je funkční - jen jsem vyslovil slovo servis a už zase funguje, tyhle nahodilé chyby mě začínají trochu zlobit, budu taky obcházet a kontrolovat asi vše
Navíc včera jízda s dětmi do Orlických hor, ráno o 6h výjezd - silnice jen plužené,případně ve vyšších polohách pod 5 cm vrstvou sněhu, 235/17" a vyjel jsem všude, bezpečné předjíždění,rozjezdy, brzdy, fungovalo to bez problémů - žádná jízda na hraně. Zatím na širších pneu neshledávám problémy, uvidíme při jiných podmínkách okolo 0°C - tam se projeví...
Kutil: mrkni, prosím tě, na SZ -
WinDiesel 21.12.09 14:35
« Re: START
DIM: pokud myslíš tu Corollu Verso, tak tam jsou 2 verze 2,0 D4-D, 81 kW a 92 kW, 2,2 litr se dělá ve 100 kW, 110 kW a 130 kW. Označení motoru by mělo být 1AD-FTV, ale 81/92 kW by u nás snad neměla být ani k dostání... Byly různé dovozy hlavně z Rakouska, tam se dá koupit i RAV4 s 81 kW...