FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 08.01.10 11:11
« Re: Mondeo a sníh ?!
No jo , do Anglie by to mělo táhnout doleva !! mimochodem pustí tě v Anglii s gazíkem do center měst ?? :-)
Uhlík a diamant má k sobě blízko jako zlato s olovem :-) Ale není to krásná vize , že bychom posunuli filtrování nejen na přeměnu škodlivin na neškodliviny, ale ještě bychom občas z výfuku vysypali nějaký ten diamant, magistře Kelly ? .....Ale to by při současném množství aut ztratil na ceně .
Wine : ten tester se jmenuje fakt DiamanD ? -
WinDiesel 08.01.10 09:15
woody-alien: tento názor sdílim. Ostře řezané rysy... To mne oslovilo. 4x4 již jsem vyzkoušel a padá sníh, budu blbnout. Ale chybička se vloudila, musím do servisu. Dostal jsem jen jeden "klíč" a táhne to doprava, mám jet do Anglie tak se s tím musí něco udělat. -
WinDiesel 08.01.10 08:58
cja: uhlík a diamant, jediné 2 formy uhlíku (pro Kutila) CO2 není uhlík.
Jóóó chemie, to je mazlíček. A ty procesy v SCR a deNOx filtrech jsou fascinující. A když tomu jeden trochu rozumí... :-)
Mimochodem, diesel diagnostika Delphi nese název Diamand... Je to všechno jen náhoda??? -
WinDiesel 08.01.10 08:50
Kutil: když nemáš SCR nebo deNOx, jsi v troubě a dosáhneš maximálně na Euro 5. Teď se všichni připravují na Euro 6, ale týká se to jen velkých aut. Např. CX7 už to má pořešené, Toyota s D-CAT to má pořešené již 7 let !!!!!!!!!
Mercedes a Audi to taky mají pořešené, zatím u těch nějvětších oblud (Audi) jako je Q7.

A DIMe - doleva ne , ani v Británii ... :yes: