FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Moik 08.01.10 22:46
« Re: Mondeo a sníh ?!
Dnes jsem musel jet ráno Jihlava-Kolín a odpoledne zpět. Vyrazil jsem Mondeem, ale hned na druhým kruháči jsemto otočil a doklouzal se domů pro Forestera, tím jsem pak zvládl cestu tam i zpět bez jedniného zaváhání - a že jsem jich pár kolem silnice viděl.. Taková je moje zkušenost s 1,5t těžkým autem na 215/55/16. -
WinDiesel 08.01.10 22:30
kastv9: zíral jsem, jak si to dnes mazali taxikáři a zadokolkáři - ti si pěkně rozbijou hubu. A ještě jsem zapomněl na Passatisty - ti mají ryché ježdění v popisu práce. Jinak mi GLK poskytuje výborné služby, veliká spokojenost. Dnes jsem se pokoušel trochu podriftovat ale urvat kombinaci 4x4/ESP/ABS není jednoduché. Vypnul jsem ESP a potom se to dalo ale zase se to hrozně rychle chytalo. -
kastv9 08.01.10 20:22
To štíreček: jel jsi vůbec někdy čtyřkolkou? Vyměnil jsem mondeo za Ravku, na sněhu je rozdíl obrovský. Jinak mondeo nebylo vůbec špatný. Jsem z Vysočiny, teď jsem přijel domů, silničáři to celkem zvládají v pohodě, to se ale bohužel nedá říci o některých řidičích. -
štíreček1 08.01.10 17:59
Zdar chlapi, jak se máte v novém roce? Taky je u vás kalamita? U nás hrůza, kolaps, silničáře jsem ještě neviděl, pravděpodobně nemají na naftu nebo sůl. ESP naštěstí funguje, skoro jako čtyřkolka >:D Akorát mám nízké auto, do toho sněhu by se hodilo vyšší. Zdravím všechny ;-) -
WinDiesel 08.01.10 16:30
DIM: jo jo, navlevo už jsem si zvykl. Jednou jsem si půjčil Vauxhal Astra s mrtvolnou 1,8 benzín s jejich řízením a to jsem tedy trpěl.
Radši svoje auto s našim řízením.
Na ten diamant budume potřebovat víc tlaku, 2000 bar nestačí... >:D
No jo, DIAMAND... Vždyť Volkswagenu tam říkají Volkswagon !!!!!! >:D -