"-- skrytý --" 03.03.10 21:08
« Re: diagnostika vstrekovacov
Vasik1, cja:
...no konecne ma nekdo taky stejny projev. Ja uz jsem tu pred dlouhou dobou psal, ze s Vervou od Benziny, jsem mel taky trikrat po sobe prokazatelne po natankovani trech nadrzi po sobe (na zdejsi doporuceni kvality) vyssi spotrebu o 0,5l !!!
Zatim stale jezdim na OMV + VIF(letni, zimni) s nejlepsimi vysledky a pocity.
Jen upozornuju - trosku tady kolikrat neni jasne o jakem ze to motoru piseme o puvodni 2,2TDCi Ford Puma Euro3, Euro4
nebo 2,2TDCi PSA
Aktulni stav: 2,2TDCi Euro4 2005, 135tkm - puvodni vstriky zatim naprosto bez problemu.
PS: To WinDiesel - jak s tim STANADYNE - to asi padlo -
cja 03.03.10 13:27
« Re: Aktivní tempomat
DIM: proto ji nemám, i když by se mi ta kombinace líbila, ...ty narážíš na to, že u Skody stačilo na volant nacvaknout jinou páčku a byl tam tempomat, ale tady to asi nepůjde tak snadno - já vím jenom o té ŘJ, ale jinak jsem to neřešil - když ho tam máš tak se neptáš >:D
WIN: adaptivita jde i u manuálu, není problém, silný motor umí šestku i v 90km/h a nebo to elektronika vypne
funguje to i ve městě, tam to dokonce zastaví auto, pokud někdo přede mnou zastavuje
výhoda AT je že s adapt. temp. spolupracuje bez zásahu řidiče, u manuálu jsem to musel vždy znovu zapnout -

Stejně je s ním konec, další 2,2 už nebude... PSA bude mít hybrid (147 kW, 400 Nm), co bude mít Ford je ve hvězdách... Třeba se bude na tom taky podílet, ale dostane to se zpožděním...