Vasik1 05.03.10 07:44
« Re: diagnostika vstrekovacov
to Win: Do ostravy se jezdí přes Hranice, na standu se vyprdni a raději přibal diagnostiku ať můžeme načíst konečně ty chybové hlašky :-) a nebo raději to asi dělat nebudem, nechci to vědět, žít v nevědomosti = žít v najivitě >:-[] a to se nám líbí. Ale tak nevím, mohli jsme se třeba opravdu někde srazit, kdy pojedeš?Rano tam večer nazpátek? Příjmi pozvání na kávičku -
superkutil 04.03.10 21:37
« Re: diagnostika vstrekovacov
cja: Plný souhlas, taky už jsem upustil od DoDo. Ona většina domontovaných věcí nefunguje jak má a dříve či později začnou zlobit. Mám dodělanou jen HF od Nokie a byly velké problémy, než jsem to rozchodil sám, vykašlal se na mě Ford i servis Nokie, který to montoval. A u aut s CAN už bude problém cokoliv domontovat, včetně navigace nebo rádia. -
cja 04.03.10 17:03
« Re: diagnostika vstrekovacov
DIMe jedině autorizovaný servis FORD, kdo jiný a navíc si ten šikovný mechanik přes elektroniku a elektriku, kterému celkem důvěřuji, nebyl jist jestli by nešla i ŘJ, vedení a pár drobností a nakonec by to bylo velmi ekonomicky nezajímavé. Ono to asi z pohledu některých lidí není drahé, ale my máme Forda, a to o něčem taky vypovídá :*) >:D >:-[] .
Osobně si auto nakonfiguruji nebo v horším případě si nechám poradit, pak sleva, pár dalších zbytečností, no a pak už na auto nic nedávám ani nedomontovávám, jsem toho odpůrce a téměř vždy to vychází dráže. Krom pár DVD nesmyslů a navigace, ty se vyplatí mít sólo.
Navíc dávám zimní kola a folie na okna, to´t vše . -
superkutil 04.03.10 16:14
« Re: diagnostika vstrekovacov
A k čemu je Vám u manuálu aktivní tempomat? V Čechách se nedá používat ani pasivní, protože Češi neumí jezdit a v cizině je manuální v pohodě. Spíš u něj mám problém s tím, že nejsou tlačítka tempomatu podsvícená. A taky po stisku RES auto zbytečně rychle zrychluje na nastavenou rychlost a taky když přidám, třeba na předjetí a pak pustím plyn, tak se auto nevrátí na původní nastavenou rychlost, ale klesne tak o 5-10km níže a pak prudce zrychlí na původní nastavenou rychlost. U aut v USA mi chování tempomatu přišlo rozumnější. -
cja 04.03.10 14:55
« Re: diagnostika vstrekovacov
DIM: dnes jsem byl v servise a vznesl dotaz na dodělání radaru - >:-[] - byl by to ekonomický nesmysl - jenom radar by byl hrubě přes 10t ... takže o adaptivním tempomatu si nechat sny zdát...
Ono všechno co se dodělává mimo fabriku je vždy dražší - proč nechat vydělávat servisy - hlavně v době krize.
Ale zas takový zázrak to není, dokázal jsem žít i s normálním tempomatem a v ČR na D1 je i to poněkud problém - takže ... -
cja 04.03.10 08:28
« Re: diagnostika vstrekovacov
jarda.suchy: já sice jezdím na Vervu, ale přes jednu nádrž pro jistotu přidáván VIF, a mě spotřeba klesla - ale je možno, že si sedá motor(najeto 13t km), to mě teď jen tak napadlo, jinak v létě opět TopQ a uvidíme, jak se bude vyvíjet - moje auto však těžko může být referenční vzorek - automat a jen 2,0 TDCI
jo a ta sptřeba klesla i s velkým boxem na lyže na střeše, takže je to celé na hlavu postavené -
jurkoboss 03.03.10 22:02
« Re: Aktivní tempomat
DIM: V rámci rozsahu 100 - 140 km/h by to už ale šlo, potažmo v Německu 100 - 200 Myslím, že v nabídce to bylo .....
Myslím, že pri rýchlosti od 180 km/h neaktivuješ ani normálny tempomat, pochybujem, že by išiel adaptívny.
Mám to odskúšané osobne, v Nemecku samozrejme.