FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 08.03.10 13:02
« Re: 72 000 km/16 mesicu, 2,2 Tdci PSA, kombi tit. S
Pravda, Kutile, ono má KE ten novější model, jako já....ale musím potvrdit, že ai minulý ani současný model s vrzáním nikdy problémy neměl...ve Focusu vrže sedadlo řidiče když je zima.... Co s tím , Ke, děláš ? Já jsem si v tom zatím fakt ani nevrznul :-) -
superkutil 08.03.10 11:59
Mám na 2.2TDCI 114kW najeto 95tis.km/3roky a občas pravé zadní sedadlo vydává zvuk jak střevlík, ale stačí ho sklopit a dát nahoru. Jinak ranní starty jasně hovoří o tom, že už má auto najeto hodně, respektive s každým najetým km je to horší. Po startu je chod nepravidelný a otáčky kolísají. Když se to ohřeje, tak je to ještě dobré. -
DIM 08.03.10 09:40
Ke : mně ale nic ani nevrzne , po 12 000 km. Zvukově mě trochu ruší šplouchání v nádrži při plném dotankování a pořád hlučnější projevy při rozjezdech a řazení při plně zahřátém motoru resp. převodovce. Už jsem o tom psal dříve, jak se to prohřeje, je rozjezd a každé pouštění spojky hlučnější a jsou cítit i vibrace do pedálu a karoserie. Předlohová hřídel, možná..... Dokud je olej hustší, tak si tolik chrastit nedovolí. Znovu se ptám, nemáte s tím někdo zkušenost ?? -
WinDiesel 07.03.10 20:34
« Re: diagnostika vstrekovacov
Mno, můj fravorit je Standa (Stanadyne USA, od výrobce vstřikovacích čerpadel mající schálení Fordu a VW pro USA), ale poté, co ho pomluvili v Autodieselu tak vyhrává, hlavně cenově, český výrobek VIF, oba jsou dobré, VIF, typický produkt české stodoly (příšerný vzhled láhve) je o něco levnější. Standa má možnost ekonomického balení na 2 nádrže, 4 nádrže, 16 nádrží a 160 nádrží... -
"-- skrytý --" 07.03.10 19:19
« 72 000 km/16 mesicu, 2,2 Tdci PSA, kombi tit. S
Tak jsem jako kazdy rok po zime z jamy zkontroloval spodek - lehce mokva vana ;-\ . Nejak brzy. Jinak bez sramu i pres trochu snizeny podvozek.
Hitparada vrzani a pazvuku: jiz se je ani nesnazim odstranovat - rezignace. Nektere prichazi a zase sami zmizi, cast se vraci. Stalice stredovy panel a pravy stredovy sloupek ;-\
Tak si obcas vzpomenu na 90. leta, na stary dobry P405 GRD, jenze ten mel najeto 450 t. a obden tahal karu s paletou cihel. Tak nevim, nejspis prvni a zaroven posledni fordka.