FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 01.06.10 11:22
« Re: Zámek dveří
Docela mě děsí, že Ford není schopen udělat pořádně ani zámky. Ještě bych pochopil problémy se vstřikováním jako s novým a složitým systémem, ale že nedokážou udělat zámky, které jsou jednoduché a desítky let využívané, to mi hlava nebere. Pročetl jsem diskuze i jinde a zkušenosti jsou děsivé: někomu nejde auto zamknout, jinému odemknout, občas se auto samo zamkne nebo odemkne, někomu se za jízdy otevřou páté dveře ... Letos jsem prodal 13 let starou A6, abych se vyhnul případným poruchám a koupil jsem si ani ne 4 leté Mondeo. Začínám mít pocit, že to nebyla dobrá volba, že Mondeo je auto pro kutily, které baví pořád něco opravovat, přidávat aditiva a chodit kolem auta po špičkách aby se něco nepo.... -
RADEK1 30.05.10 18:18
« Re: welcome jag
No to auto jsem si koupil tak nějak pro radost . Takže náklady moc neřeším . Manželka s tím ujela cca 60 km v rámci limitů a spotřeba byla 7,5 . Já včera výrazně nad limity 30 km po okreskách za 13,4 l. Ale jak říkám jestli s mondem za 6 -7 , nebo s jaguarem cca 8-9 je jedno. A svezení je to zatraceně rozdílné :-)

Ale Mondeo III asi opravdu není vzorem pro spolehlivost.....Já bych si 4 roky staré nekoupil. Zámek, to je ještě prkotina....
Zajímavé je, že Focus jezdí a jezdí a je pořád jako nový. A nové Mondeo za rok taky v podstatě vůbec žádný problém...