FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 04.06.10 13:55
« Re: Koule na autě s odpočtem DPH.
Kutil: myslíš jako kvůli mýtu?? Mám tam tažné taky, auto na odpočet - řešilo se to několikrát , že potom člověk bude spadat do skupiny nákladních aut do 5 tun , ale zatím není nic jasné a navíc musí vyřešit - legislativně, že když vlek netáhneš, tak zkrátka nejsi nad 3,5(4,2?)tuny. Navíc kouli máš demontovatelnou, tak snad ty kamery na dálnicích by to měli umět zaznamenat. Navíc mám Transita, tahá vlek 750kg a zatím nic řešeno není, takže bych byl snad zatím v klidu. Stejně s tím teď nic nenaděláš. Pokud ty peníze budou chtít, tak je z tebe stejně vytáhnou. -
oleowr1 04.06.10 13:49
« Re: Ventilátory chlazení
DIM: klima má asi svoji svoji ŘJ, před časem mi ji v Dankaru chtěli měnit (prý by to stálo 7tis.), protože klima furt jela a nakonec to bylo slepené relátko....
Windiesel: díky za nabídku, stavil bych se, ale Praha je pro karviňáka trochu z ruky, jedu tam sice v pondělí (a byl jsem včera), ale služebním autem. Kód závady neznám, zkusím ještě zajet za dalším mechanikem a zjistit kód, ale vůbec mi to nevychází časově... -
oleowr1 04.06.10 09:02
« Re: Ventilátory chlazení
Větráky na chladiči se točí furt (i při studeném motoru), klima (manuál) jde zapnout/vypnout a normálně klimatizuje...
Měl jsem auto u kámoše na diagnostice - chyba v ECU klimatizace. Je to garážista a víc s tím udělat neumí. Kolik taková sranda může stát, dá se to sehnat někde na vrakáči? Nevíte někdo kde ta ECU v autě je? -
Slavek-TDM 03.06.10 20:09
« Re: Zámek dveří
Tak ona to zas takova vyhra neni. Bracha ma plastaka 300D se sto kilowatama a v automatu. Je to mrcha lina a tu a tam plesnivi. Ale verim tomu, ze za malo penez bude jeste jezdit hodne dlouho, pokud ho rez nesezere uplne... Jo a na zimu je uplne napikacu. :-)