FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 29.06.10 22:38
« Re: Help - umístění čidla teploměru?
Taky mi snímač teploty odpadl,mám sice c-maxe,tam je umístěn na kovové výstuze před nárazníkem.Je to takový plastový hranolek s kovovou planžetou.Do jednoho otvoru se navlíkne packa snímače a do druhého kovová planžeta. -
RADEK1 29.06.10 20:12
« Re: start 2,2TDCi Euro 4 - 2005
To WIN:S tou spotřebou to byl takový extrém . Asi bych tak nemohl jezdit pořád , ale dovedu si představit mojeho tátu a ten by klidně tu spotřebu udržel. Já ne >:-[] . Ty máš ale vyšší auto a 4 kolku tam budou asi větší jízdní odpory.
TO DIM: myslel jsem že z fotky je to patrné :-) :-) -
Janerad 29.06.10 19:40
« Help - umístění čidla teploměru?
Kouknul jsem na auto zvenku a vepředu pod nárazníkem vi visel na drátech teploměr... (jezdím bez přední části spodního krytu motoru - ulítl mi ve 220 na dálnici - v servisu špatně uchytili spony v přední části)... Máte někdo tušení, kam ho mám nasadit? Zatím jsem ho napíchl zevnitř na nárazník u pravé mlhovky... Zatím ještě nevypadl... Nevíte, kde by se ten spodní plast dal objednat jinde než ve Ford Service? uchycení na pět šroubků - zvládnu namontovat i sám (demontoval jsem torzo, když jsem zkoumal ten teploměr... -
RADEK1 29.06.10 11:29
« Re: start 2,2TDCi Euro 4 - 2005
No mě se zdá velmi dobrá. Už nejezdím mondeem ale to asi víš.
Jinak spotřebu neřeším . Za normálních okolností mám měsíční spotřebu cca 8,5- 9 l/100km. Normálními okolnostmi mám na mysli obec striktně 50-55 víc nikdy. Mimo obec až po 150 (pokud to jde)
no a dálnice vejš. :yes: P.P. beru také jako orientační , ale i kdyby si přidal litr k 5,8 l na 3,0litrový objemu a automat se zapnutou klimatizací a vyhříváním sedačky(moje paní) tak je to velmi slušné.