FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto hil

hil 10.07.10  19:49

« Re: Help - umístění čidla teploměru?

Nedávno jsem to řešil: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto dudo321

dudo321 09.07.10  11:26

« Re: Hladina oleje 2,2 TDCi

medzi min a max je obvykle 1 liter
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.10  23:11

« Re: Hladina oleje 2,2 TDCi

1 cm už bych řekl, že je příliš. to by mohl být klidně litr.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.10  22:33

« Hladina oleje 2,2 TDCi

Jak velky problem je preliti oleje na rysce olejomeru o cca 1cm nad MAX?
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 07.07.10  10:02

« Re: Nevypíná chladič

Kutil: nemám to jinak, bylo to na předchozím autě, Mon 2005 a tam tvrdil mechanik, že musí stěrače demontovat - a dle toho návodu od pava1 je to vše jinak - takže mne ošidili - bude reklamace za 6 let dozadu - stejné Mondeo jsem měl 2x, takže budu požadovat peníze za neudělanou práci + úroky + sankce za šizuňk - to bude šéf salonu zase rád ;-)
  • 00 Reagovat !

foto tazak

tažak 03.07.10  01:15

Vačka nejde vyrobit na soustruhu,asi jste nevideli vaČku a soustruh na vlastní oči.Za mlada jsme vyráběli "závodní" vačky odbroušením kruhové části ze seriové,zvýšilo se tím otevření ventilu i doba otevření.
  • « 00 Reagovat !

foto tazak

tažak 03.07.10  01:14

Vačka nejde vyrobit na soustruhu,asi jste nevideli vaČku a soustruh na vlastní oči.Za mlada jsme vyráběli "závodní" vačky odbroušením kruhové části ze seriové,zvýšilo se tím otevření ventilu i doba otevření.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.07.10  22:59

Dělám to stejně jako Kutil Mondeo TDCi 2004. Tady je návod: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 02.07.10  15:14

cja: To ne, filtr sání mám u Mondea myslím pod packama, u Fiesty se musí povolt šrouby, které se pak vyžvejkají a nedrží (nechápu proč nemůže mít Ford jednotný systém pacek na filtrech sání.

Ale pylový filtr u Mondea já měním bez oddělávání stěračů, stačí povolit 3 šrouby a celý plast okolo steračů vyndám bez jejich odmontování. A už vidím víčko pylového filtru. Fakt je to rychlý. Ty to máš asi jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 02.07.10  14:59

Kutil: výměna filtru, oddělat stěrače, lišty kolem, vyčistit .... - myslím, že za 5 minut to nedáš, ale já to myslel obecně navíc to co zmiňuješ tak je vzduchový filtr pro sání - jinak jak píši to co řešíte je pro mne španělská ves

DIM: >:D frézovat ty plošky na vačce by nešlo? :*) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…