FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 19.10.10 14:42
« Tak to si přečtěte
Jak nás vidí Němečtí řidiči !!! :-) :-) :-)
Řidiči fordů se zřejmě v Německu musejí potýkat s velkou dávkou zlomyslnosti. Podle výzkumu nenajdete v žádném jiném autě škaredějšího a méně sportovního řidiče než ve fordu. Zákazník této značky je podle respondentů spíše chudý, starší a k manažerskému obleku má hodně daleko. Na druhou stranu ho ale zdobí skromnost a slušnost.
Ostatní značky tady : [odkaz] -
cja 19.10.10 11:20
« Re: A zase pneu....
Musíš se podívat co je na bočnici - pokud je tam symbol mud and snow, tak je to uznatelné, možná u vás na ostravsku je to guma vyhovující, ale pokud jezdíš po republice, tak bych se jí vyhnul, on takový přejezd Vysočiny po dálnici nadělá některým řidičům poměrně dost vrásek. A Dunlopy 3D jezdím(nejsou tak samovyhrabatelné jako UG7+), ale oproti M3 jsou lepší - jezdil jsem je oboje, takže snad to lze posoudit - no a to že ubývají - měká směs se silikou bude vždy ubývat rychleji a zrovna Michelin se chlubí km nájezdem, ale je známo že je tvrdší - i v létě(na vodě je to znát a i testy to potvrzovali) . Zatím zkušenost s Bibendy před deseti lety, od té doby jsem je nepoužil. Preferuji přilnavost a bezpečnost před km proběhem, ale to je každého věc. -
oleowr1 18.10.10 08:20
« Spínač zpátečky
Včera večer jsem při couvání zjistil, že mi nesvítí couváky. Asi spínač, obě žárovky by odešly současně těžko. Koukal jsem na elektrická schémata, je nahoře na převodovce a není mi jasné co je potřeba rozebrat, abych se k němu dostal, minimálně krabici se vzduchovým filtrem.... Měnil tady už někdo spínač? -
štíreček1 17.10.10 20:03
« Re: Pneu - letni
Jaký budou mít ty nové vstřikovače tlak? Ty současné mají 1600barů a psali, že ty dnešní 1,6 tdci/hdi jsou ve své třídě technicky nejvyspělejší. Ty nové už budou mít catalytický bezúdržbový filtr. Vychvalovali i ty nové benzínové 1,6 ecoboosty, taky u nového c maxe vylepšený podvozek, řízení , řazení¨. Uvidíme jaký budou mít přínos ty dva ventily, nejspíš budou tišší, menší tření, váha...??
WV mělo ještě časté problémy s elektronikou, PD vstřiky ovládané vačkou se dost často vymačkávaly a podfukovaly, ale pořád jaksi WV platí za "značku kvality" a lidi si je kupují i přesto, že si i přes problémy drží cenu....holt reklama je reklama