FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 02.11.10 16:08
« Re: Jak obnovit vlastnosti podvozku???
DIM: Co si od toho slibuješ? Totální rozpad státu? >:D Protože vše co je kolem mne jde do háje. Jsem takový ten klasický smolař. Fronta kterou si v hypermarketu vyberu se určitě zastaví kvůli něčímu problému, když půjdu po ulici, tak když něco bude padat, tak určitě na mne. Já prostě ty problémy přitahuju. 8-s -
superkutil 01.11.10 22:40
Dokud to jen bouchá, cvaká nebo vrže, tak je to pořád dobrý, pokud jede. A to to moje Mondeo jede a moc dobře. Navíc klesá spotřeba. :yes:
Teď mám jiný problém, v sobotu odešla myčka, vypouštěcí čerpadlo a startovací kondenzátor od hlavního motoru.
Dnes večer mi začala hořet 4 roky stará pračka. Ti pitomci použili nesmyslně poddimenzované kabely a hlavně konektory. Totální prasárna a amaterismus. Ještě že to nezačalo hořet když jsem nebyl doma. Takhle přijeli hasiči a uhasili to.
-
superkutil 01.11.10 17:11
Myslím, že tlumiče odchází každému jinak a je nejlepší si zajet na test. Dobře je měří v Praze na Jarově, ale chtějí za to dost. Takový ten test prohoupnutím není nejlepší. Na Jarově to dají na vibrační stůl a tam je to vidět pěkně. Ale jak jezdím, tak vidím hodně aut, které mají vadné tlumiče.
To moje vrzání způsobují PP dveře. Asi před rokem mi do nich někdo nacouval a u Forda je opravovali. Ale už nikdy neseděly tak dobře jako ty originální. A teď se to asi projevilo.
WinDiesel: No určitě na tom nedělali celé 2 dny. V autě se projeli, na nějaké cvakání ve dveřích holt nehleděli. To je nevýhoda tichých aut, je tam vše slyšet! >:D -
WinDiesel 01.11.10 17:07
Janerad: já měnil pro jistotu zadní ve 120 tkm. Auto zraje jako víno a musím přiznat, že jsem se nedávno, kdy jsem po určité době přesedl na chvíli z GLK s automatem do Mondea 2,0 TDCi, hodně dobře bavil. Já nemám vůbec žádné problémy s podvozkem a to mám najeto přes 220 tkm, to auto jede jak ďábel, sedí jak přibité a s kvedlačkou fakt zábava. Jo, dveře zrezlé, ale motor a podvozek na jedničku 5x podtrženo.
A chudáček dlouho stál, myslím že byl rád že se může projet... :-)