« Kontrolka žhavení
Čau Jenyk,
tak přesně to samé mi to udělalo moje auto.Byl jsem z toho v
pr....... :*) ,zavezl jsem to do FORDU,na diagnostice to ukázalo špatný vstřikovač.Vyměnil se palivový filtr,vyčistila nádrž a měsíc byl klid.
No a po měsíci to začalo znovu, :'-( ,no a zbytek už se dočteš níž. :'-(
Když Ti ta kontrolka žhavení začne blikat,předpokládám že auto ztratí
úplně výkon a přejde do nouzového režimu.Po restartu vše O.K.,tak zkus auto pořádně protáhnout,já jsem měl problém při vyšších otáčkách motoru a když jsem náhle sešlápnul plyn.
Kdy jsi naposled měnil palivový filtr ?
Ciao Laďa -
« Re: spotreba
Měl jsi jet raději ve čtvrtek, to se za Olomoucí před tunelem točila auta jak v kobře 11. Takových dobrých deset otoček v hodinách. To jsem ještě neviděl. Stál jsme na tom mostě, co vede na Potštát, dokud to tam definitivně nezatarasil kamion :-)
A vůbec : trasa Karviná Horažďovice to je moje parketa. Já teda ne až do Karviné...ale zase ještě za Horažďovice......... -
"-- skrytý --" 13.02.06 17:45
« spotreba
Tak v patek jsem jel do Karvine,pekne vecer za snezeni a na snehu,krome dalnice ta byla jen mokra.Spotreba z Horazdovic do Humpolce 4.8 l/100km dle palubniho pocitace.A to jsem vsechny auta a kamiony predjizdel.V Tabore jsem mel dokonce 4,7 ale pak to stouplo az na 5.0 nekde pred Pelhrimovem a pak kleslo na 4.8.A rikam cesta porad po snehu prumer 61km/h ,v podstate dodrzovani rychlostnich limitu. -
« Re: Záruka
Petře T. moje obvyklá připomínka : jak si chceš hlídat naftu ??!! Říkej si co chceš, TDCI 2002 se v našich podmínkách rozblikala kontrolka všem , co jsem měl možnost to s nimi diskutovat. Každý napřed platil za neustálé přeprogramovávání řídící jednotky , pak se šlo na vstřikovače, čerpadla ......mně první dva vstřiky vyměnili už asi po 40 tis km. , pak při 65 tis se to zbouralo znovu..........Opravdu nemám ambice v tom směru, abych žil při každé cestě hlídáním nafty, filtrů, aditiv. Auto má sloužit mně , ne já jemu........

no já už bych ten filtr měnil.
Ta kontrolka žhavení,nechci strašit :'-( ,je předzvěstí něčeho.
Asi jsi někde natankoval nějaký humus.
Čas ukáže :-!
Ciao Laďa