FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re: Re: přilepené gumy k podlaze
..... a od té doby se začaly stavět Potěmkinovy vesnice ......:-))
Tak mi tady pak napište, jak to dopadlo. Málem předřenou hadičku jsme u pár aut objevili , tak teď Action No. 2 .
Načepoval jsem tu leteckou naftu u SHELLu. Celkem nic dramatického nepozoruji. Ale možná přece jen : zdá se mi., že i přes zimní počasí neklesá teplota při jízdě jako dřív. Přesto, že bylo pod nulou , tak mi na konci asi půlhodinového ( ! ) sjezdu Mohelničáku ručička teploměru téměř neopustila středovou polohu......tak to už je co říct :-)) Leda by se sekla :-) -
"-- skrytý --" 11.03.06 10:09
« lupání
No ja jsem si toho vsiml minule kdyz jsem nechal stat auto na dvore o dovolene. Po tydnu jsem se snim rozjel a pri otaceni volantem se ozyvaji takove zvuky, jako kdyz clovek brnka na hodne natazenej gumovej tlustej remen ??? Nejhorsi je, ze se to zklidnilo az pri asi dvacatem otoceni volantu plny rejd doprava doleva. Ale i potom to je trosku slyset. Kdyz jedu rovne a netocim volantem tak vubec nic. Co to muze byt? A to je to 7mesicu stare auto s 16000km.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!