FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
impaler 10.05.06 10:12
« Zapalovač
Mimochodem, za jak dlouho se nahřeje zapalovač? Včera jsem chtěl ověřit funkčnost zásuvky, dřív jsem ten zapík nikdy nezkusil, a ono nic (10 min. minimálně). Tak mi to u Forda vyšprtli šroubovákem a dál jsem musel valit, ještě to prověřím přes jiný spotřebič.
Teď mě jen zajímá, jestli správně předpokládám, že to má trvat minutku, max. dvě. -
impaler 10.05.06 10:09
« Re: Okamzita spotreba na PP
Zde v Belgii taky nic, mám 2.0 viz podpis, EURO3, okamžitá není. Pokud tuším správně, PetrT. si ji zobrazuje v diagnostickém módu, na který buď on sem, nebo někdo jiný jinam dával návod, mně se ovšem nepodařilo jej vyvolat.
Jinak souhlas s DIMem, na PP mi spíš chybí možnost sledovat dvě sady hodnot podle různých nulování. -
"-- skrytý --" 10.05.06 09:29
« Okamzita spotreba na PP
Hi,
oproti memu standardnimu (€3, prumerna spotreba v l/km, dojezd na nadrz v km, venkovni teplota v °C, prumerna rychlost v km/hod) tam ma navic jen okamzitou spotrebu v l/km. Ma €3, koupene mesic po mem.
Samozrejme jsem ihned navstivil prodejce Ford a dozadoval se nahrati noveho SW do RJ, kdyz kolega ma neco navic, co ja nemam. Bylo mi receno, ze on je anomalie (koho? - architekta nebo vedmy?) a ze ma takto "spatny" PP uz z vyroby a ze je to verze PP, ktera se dodava jen do jinych statu nez Cesko (Kterych? V cem jsou jine staty lepsi?...).
Takze jsem neuspel. -
« Re: Re: Spotreba
Já ji nemám, podle mě je to stejně na nic, když jsem ji měl v octávce, nedalo se z toho vyčíst vůbec nic, stačí malé stoupání nebo klesání, protivítr a pod. a i když jsem měl pocit, že jedu absolutně ustáleně po absolutně rovné cestě, okamžitá spotřeba hodně kolísala . Jaký má ale teda €IV ten počítač?? Co tam ještě je....??

Teď nemám čas, ještě zkusím pohledat později dnes či zítra.