FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 03.01.11 18:43
« Re: Tip pro kutila
Kutil: to nevymyslíš - 60 měsíců je odpis a ... basta - možnosti jsou operativní leas a nebo - já jsem udělal to, že auto jsem vzal na ůvěr na 60 měsíců, auto doplatím po 36 měsících a prodám, proti příjmu půjde ještě odpis za 24 měsíců a já mám nové auto , ale jinak z toho ven nelze, ... a protože auto prodávat nebudu, tak si budu 2 roky ještě užívat odpis bez placení, což není zcela nepříjemné a při úvěru ta příjemnost jednorázové vratky DPH taky není k zahození, ale to znáš - hlavně to moc nekombinuj nebo se sejdem na Borech >:D -
superkutil 03.01.11 10:34
« Re: Tip pro kutila
stanley.68: Tak to je fakt slušný!!! >:D
Tak Toyota se nekonala. 8-s
Ale jinak má Mondeo pochvalu, projelo vše. Ale to ESP se fakt chová divně. Renault Grand Scenic benzín bez ESP zrychloval líp. A to má stejné pneu - Continental. Byla to totální ledovka, ESP pořád blikalo auto nezrychlovalo. Při vypnutí ESP to bylo ještě horší.
Na to vyprošťování je dobré toto [odkaz] , na horách to měl kolega a fakt perfektní. Při sednutí na břicho jediné řešení.
Na jaře budu mít nabídku na Kugu Titanium a na Forestera, tak uvidím. Ještě mrknu na Yetiho, ta Oktávka nevyhovuje výškou, chci vyšší auto s vyšší světlostí. :-) Třeba Oktávka Scout má světlost 18cm, Dacia Duster 21cm.
Hezké srovnání prodejů SUV je zde [odkaz]
Teď řeším jak dát auto do nákladů, jak zkrátit 5ti letou dobu odpisu.
Včera jsem koukal na zajímavý dokument o ropě a podle posledních čísel prodejů aut v Číně to vypadá, že ropa dojde v roce 2030 s tím, že ji jako palivo budou chtít omezit dřív, aby zbyla jak základ pro výrobu plastů, léčiv atd.