"-- skrytý --" 21.07.06 14:58
« Re: Re: Dalsi cukatura
Víš kolik těch aut jezdí? To, co zmiňuješ, je tady myslím třetí auto které má nějaké potíže (mimochodem jiné, než ty předcházející). Víš kolik majitelů Passatů mění po 80 000 přední nápravu? V oktávkách po 100 000 váhy vzduchu? OII a Megany které cukají skoro všechny? Koukni do jiných fór, budeš se divit.
Mně tedy naopak přijde Mondeo (i naftové) jako extrémně spolehlivý držák. Tedy když se nebere nafta z JZD.
Spíš se diviím, že se ten samý problém s naftou nezmiňuje u P407, C5, které mají stejný motor. Asi by nám řekl Petr T, jestli je fakt jen Mondeo citlivější na kvalitu nafty, nebo jestli je to jen profláknutější téma? -
"-- skrytý --" 21.07.06 14:45
« Re: Dalsi cukatura
Hi,
dodavam dalsi motor obsahujici cukaturu (nastesti neni muj, ale koleguv). Mondeo Combi Ghia, rv. 2005, 2,2TDCi, Euro3, najeto 35k, koupeno nove v CR, tankovano Shell + zridka i NECO jineho. Pred mesicem cukatura pri akceleraci. Dle servisu vaha vzduchu. Po jeji vymene to same. Odeslano do Prahy na diagnostiku na vstriky. Ty OK. Stale v servise, v pondeli se maji vyjadrit (doplnim info). Zatim stale vedeno jako zarucni oprava (dokoupeno 3roky/150.000).
Nezda se vam, ze uz je tu techto prispevku (vstriky, vaha vzduchu, cukatura) nejak moc? Nevybrali jsme si spatne? Klepu pri psani na drevo, ze jsem stale OK (70k, pouze Shell). Ale obavy pribyvaji....
Jeste mala poznamka: Diky novemu silnicnimu zakonu mam na PP dlouhodobou prumernou spotrebu 5.7 (70k). ALe je to nuda, jet ve vlacku v obci 30 a mimo obec 70....
Provedl jsem male porovnani rychlomeru v aute dle GPS a je az moc presny... (50 auto=49, 90 auto =88, 130 auto=127, kola 205/50/R17).