FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 09.10.06  11:40

« Re: Re: Vstřikovače u 2,2 TDCi

DIM: myslíš že dělá Ford sevis rozbor paliva a ve smlouvě je navíc klauzule ohledně přesného složení nafty? A myslíš že to lze garantovat? Vtip ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.06  11:13

« Re: Vstřikovače u 2,2 TDCi

2,2 mě jezdí plynule ,na rozdíl od dřívějšího 2,0 TDCi.
    Jak se staví lesingovka k tomu že to zaplatí ??? Nebuou to chtít zaplatit, když jsi de facto nedodržel garanční podmínky špatným palivem ??
  • « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 09.10.06  09:51

« Re: Re: Re: Spätné zrkadlo

Jenyk: LOL, tak to jsem se přehlédl v tom vnitřním :)
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 09.10.06  08:26

« Re: Re: Spätné zrkadlo

Presne tak. Je to vnútorné zrkadlo. Ráno bolo 4 st. C ale v zime bolo aj - 20 st. takže mrazom to nebude.Nerozumiem tomu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.10.06  08:18

« Re: Re: Spätné zrkadlo

lordmystic: a jak ti * rozbili vnitřní zrcátko?
  • « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 09.10.06  08:14

« Re: Spätné zrkadlo

Jozef035: No to se mi taky několikrát stalo - bohužel parkuji na ulici kde občas pár * taky projde :(.
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 09.10.06  08:11

« Spätné zrkadlo

Dnes ráno som nastúpil do auta a mal som prasknuté vnútorné spätné zrkadlo. Bez toho aby som sa ho dotkol. Keď som auto zaparkoval tak prasknuté istotne nebolo. Rozumiete tomu?
  • « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 09.10.06  08:10

« Re: Kilometry

Petr T: no nás více méně vůbec nemusí zajímat jak si to Ford zařídí aby to vydrželo, nás zajíma hlavně to, že to prostě nevydrželo. Slyšel jsem tu něco u cukání při načatých vstřikovačích... Se mi stává více méně také jen na pětku při lehké jízdě a jemném zrychlování kolem 1800ot/m začne auto trošku pocukávat. Je to jen v těchto otáčkách a na jiný rychlostní stupeň to nepozoruji. Ale byl jsem na kontrole vstřikovačů nedavno tam mi řekli že mi to proměřili a že je vše v nejlepším pořádku. Tak vám nevím...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.06  19:26

« Kilometry

FM: Prosím upřesni kilometry, můžeš?
    Jinak s Tebou souhlasím, Ford by to neměl hodit na Tvoji hlavu, dokonce i kyž jsi natankoval špatné palivo (což se stalo, to je bez diskuze, celá sada vstřikovačů prostě neodejde z důvodu jakési pofiderní výrobní závady, každý jeden vstřikovač prochází elektronickou koncovou kontrolou, při které se mu přiděluje individuální charakteristika, která se potom zapisuje do ŘJ.)
    Prostě co se stane v záruce, mělo by se krýt, pokud se neprokáže ÚMYSLNÉ nedodržení záručních podmínek...
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.06  15:51

« Bez nadpisu

Tak to je mně tě líto. Ale zase to neplatíš alespoň ze svého. Prolezl jsem
    různé diskuze konkurenčních HDI od PSA a je pravda, že problém vstřiků se tam sice vyskytuje, ale poměrně sporadicky. Samozřejmě je taky možné, že se tam dikuze prostě jen "nerozjela". Trochu je mně podezřelá ta velká bazarová nabídka poměrně zánovních TDCI. Je možné, že po záruce se jich každý snaží zbavit. Na západ to nejde, tam už je moře, a tak končí u nás.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…