Ale ten vývoj je vždycky stejný : napřed řeknou že jen nějaké čidlo, člověk se uklidní, pak ale je tam za chvíli znovu, pak řeknou " tak přece jen j jeden vstřik vadný", a pak to rozeberou a složí a pak už to hlásí všechny....... A tady je ten okamžik , na který čeká Ford Motor Company, protože tvrdí : a není vám to divné, že vám najednou odešly všechny vstřiky ?? jeden, to bychom na garanci uznali, ale všechny ? Tak uděláme rozbor nafty..... A i kdyby ta moje nafta byla tísíciprocentní, nikdy nebudu mít jistotu, jestli je ten výsĺedek opravdu můj vzorek, jestli byl vzorek odebrán podle nějakého schváleného postupu ( věřím že někde u filtrů to může být horší vždy), jestli do nádrže v servisu a nebo někde do vzorku nikdo nic nenasypal ....... A pak FMC řekne sorry, nesplnil jste povinnosti provozovatele, tudíž záruční podmínky, protože jste tam nalil něco, co tam nemá být.......máme na to papír....
Pro Petra t : Já vím. Fakt vím............ ale stejně nebudu aditivovat a nebudu :-)

Servis Hale a další dva nebo 3 již v tuto chvíli nakupují potřebné vybavení a nářadí.
Delphi předvedla repas vstřikovačů a test na Automechanice ve Frankfurtu. Vypadá to jako velice náročná věc. Jenom kódování 1 vstřikovače trvá 30 minut, vstřikovač prochází 150 testovacími cykly. Vstupní diagnostický test trvá potom 15 minut. Zcela automatický.
Odhaduji ceny:
900 až 1900 Kč výměna přepadového elementu, čištění v ultrazvuku, kódování
2900 až 3900 Kč kompletní repas s kódováním a výměnou trysky.
Zdravím.