FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 27.10.06 16:41
« Bez nadpisu
Petr.T a DIM.... chlapi dejte pokoj.Jen co mi daj auto tak hned zacnu zase hledat nejake huceni, a to si piste ze nejake najdu :roll:
Jinak co si pamatuji, tak me Mondie bylo vcelku tiche, zimni gumy Continental samozrejme o neco hlucnejsi nez letni.Ovsem hrozny zvuk se ozyval z otcova MB .Ma tam zimni pirelky a to je fakt hukot, az neprijemnej.DIMe a opravdu to neni gumou?(moc te prosim ,jeste jednou to poradne okoukni a oposlouchej) :) -
« Re: Re: Re:
Mě teď měnil brzdy a bylo to hodně poznat na tom, jak to brzdí nahoře. Jinak mě vydržely zimní i letní přední gumy vpředu přesně jen tu jednu szonu , tak asi 20 tis. Vždycky jsem měl gumy tak na dva roky :-( Ale sjeté jsou tak nějak normálně dobře...... To ten ouverboust :-) -
"-- skrytý --" 27.10.06 15:47
« Re: Re:
U mne se to nedá rozeznat.
Auto se po výměně brzdových kotoučů, seřízení (spíš kontroly) geometrie a výměně silentbloků vpředu a kupodivu tlumičů vzadu chová lépe než nové. Nikdy se s ním takhle nejezdilo, zraje jako víno. Jen ten podivný hluk. Ale není to nijak výrazné. Musím s tím trochu polaborovat až zase někam pojedu (třeba teď do Kolína na prohlídku báze F1 Toyoty, heč). Nad Rýnem. -
« Re: Re:
DIM: zatial iba na levej strane, kde je to dvojite operadlo, a na lavej strane, takze na mieste hned pri okne >:D . Musim vsak priznat, ze som kufor vyuzival aj na nieco ine ako prepravu veci :*) Avsak zozadu sa to sedadlo neda podla mna poskodit - je tam nejaka pevna vystuha. -
"-- skrytý --" 27.10.06 15:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
DIMe, na mne to působí jako kdybych měl nevyvážené kolo, nebo špuntovou záplatu.
Na starých gumách jsem to měl, tak jsem to tomu připisoval. Teď mám nové a skutečně již necítím vibrace, ale zvuk je tam dál a je závislý od rychlosti auta.

A Petr T mne přesvědčil, V-Power dieseluju nebo Stanadyne aditivuju.