lordmystic 14.11.06 08:15
Tak jsem tet v nedeli také tankoval a použil jsem téměř dvojnásobnou dávku Standyne a ta hlučnost se opravdu také snížila! No moc jsem tomu nevěřil když jste to tu psali. Ostatní parametry motoru jsou již nepozorovatelné, ale kultivovanost motoru hlavně studeného a v nižších otáčkách je lepší. -
"-- skrytý --" 14.11.06 08:00
O vikendu jsem jezdil s Mazdou 6 MPS.Do teto doby jsem mel pocit ,ze me Mondie jede velmi dobre.Ovsem ve srovnani s tou Mazdou se mi to uz tak nejevi.Ma takovej zatah, ze mi z toho bolela krcni pater.Kdyz jsem stal na semaforech ani jsem neslysel motor.Mondeo je ale stale lepsi ve zpetne vazbe volantu.Hrozne jsem se bal dnesniho rana az nasednu do 2 dni stojiciho a vychladleho mondea.Byl jsem velmi mile prekvapen(bylo 10°C) tichosti, ano tichosti chodu hned po nastartovani.A to jsem si nepustil radio ;-) .Standa odvadi dobrou praci 8) -
"-- skrytý --" 10.11.06 18:51
« Frýdek-Místek
To DIM:
Delphi servis Karel Sobek hledej v areálu Tesco Stores (ul. Příborská). Mohli by být dobří, jsou považováni dle mých informací za č. 2 v síti a mají supermoderní mašinu na vstřiky.
Takže by měli být schopni měřit na úrovni Hale.
U Tebe jd nejspíše 1 vstřikovač za studena ještě výrazně pomalejší než další 3. Nebo teče do přepadu a nafta která do něj jde odchází v nízkých otáčkách do přepadu místo do trysky. -
"-- skrytý --" 10.11.06 18:32
« Re: Re: Re: výměna vstřikovačů
Kontrolka se nerozsvitila, nikdy.Jo Frydek je daleko od Hale.Petr.T by mohl vedet kam nejlepe.Zajimava vec je co tu bylo napsano.Pokud by slo o potize, ktere Petr.T naznacil, tak se muzu v Hale po case "objevit" zas, a to i pres pridavani "Standy".To uz ale budou snad vedet co je to za potize.Brrrrrr uplne me otraslo...ne to se nestane.Radeji zvetsim davku ;-) -
"-- skrytý --" 10.11.06 14:20
« Re: výměna vstřikovačů
Jo... nize jsem taky psal, ze jestli mi reknou...nekvalitni nafta...nekoho zabiju nebo tak neco.Mel jsem stesti.Nikdo to takhle nerekl.Bral jsem a beru hlavne Shell.
Ted budu pokazde pridavat Standu.Uvidime co se bude casem dit.Jasna je jedna vec.Pokud si chces nechat otestovat vstriky, je zrejme Hale volba cislo jedna.