FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 20.11.06 19:07
« Přehnané ceny
Já jsem tady stálej vopruz, řeknu jen následující:
- čerpadlo nestojí 50 tis. ale 30 (v diesel servisu Delphi, nekupuj u Forda) - je opravitelné!!!
- vstřikovače nestojí 10 tis. jeden ale mezi 6-7 tis. Od 12/2006 budou plně opravitelné.
Takže dávej do toho dobrou naftu a odlož koupi na leden 2007 a budeš úplně v pohodě.
Já mám teď na Bondeu 145 tis a zcela bez problému (přiznám se že pravidelně dávám aditivum nebo tankuji Shell V-Power Diesel...
Nenech se odradit škarohlídy jako je DIM! >:D >:D :D -
martin.z 20.11.06 16:22
« Bez nadpisu
ja zase pozoruji na vonobehu ze motor chyta jekesi rezonance slysitelne i dovnitr. Ty okamzite zmiznou kdyz nepatrne zvysim otacky volnobehu plynem nebo i kdyz se rozjedu.
V nejake diskuzi, uz ani nevim jestli to bylo tady jsem se docetl ze se takhle projevuje napinaci kladka kdyz chce dotahnout nebo vymenit? -
impaler 20.11.06 14:22
« Vrže řízení
Jen tak mimochodem, jsem objednán na záruční opravu šílenýho vrzání, který se původně zdálo od brzd, ale dva Fordi nezávisle nepotvrdili. Tak jsem svezl servisáka a prej že řízení asi. Nejdřív silný pískání nepravidelně, ale hodně často i s rovnýma kolama, za nižších rychlostí, pomohlo přibrzdit. Proto dotaz na brzdy. Navíc to začalo po druhé garančce s výměnou kotoučů a desek vpředu - tak jsem myslel, že to blbě složili.
Teď titíž lidé (já vůl) nazuli zimáky z loňska, plecháče origo, který nedělaly loni nic několik tisíc km, a krom starého ještě dunění v krajních polochách volantu doleva i doprava, při pomalým posunování na parkovišti třeba. Možná je to blbost, ale jezdit s tím nebudu. Neměl někdo taky?

On totiz nepreplnovanej benzin s podobnym vykonem jako preplnovana nafta ten vykon dava o 2 az 3 tis. otacek vys a krom toho miva cca polovicni kroutici moment a vyrazne mene komfortni jizdu z hlediska nutnosti vytaceni pri pozadavku aby to neco delalo.
Takze za mene penez a starostí take adekvatne mene muziky...
Ja diesel rozhodne neberu ani jsem si ho nekoupil kvuli tomu abych setril na provozu nebo na palivu.