FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
impaler 24.11.06 22:10
« Re: analogove hodiny uprostred
Jack007: Správná otázka! >:D
A čím vyšší výbava, tím hůř. :-) Aspoň Ghia teda podle mě dost špatná viditelnost...
Na tvoji otázku - trvá to zhruba půl roku (vymýšlím si - prostě dýl). Přiznávám stejný dojem ze začátku, teď už pohoda, fakt se na ně dívám, fakt tam tu informaci nacházím a fakt se mi to líbí, i když každý jouda, který chce mít názor na mondeo a nejlíp jeho design, neopomene zesměšnit právě tento klenot. :)
Kámošova přítelkyně je ovšem pochválila tak pěkně, že mi každý jouda může... -
"-- skrytý --" 23.11.06 22:34
« Re: Re: Re: Hm
impaler:prodejce nejsem, to fakt ne. Jenom 4 roky vlastním TDCi jezdím pracovně každý den, každej rok se stavím v Srba servisu na brzdu na přeměření výkonu po čipu a tak si to různě testuju co to vydrží.
Zatím sem prošel Opel Calibra 2.0 16V - 350 000 km, Nissan Primera 1,6 16V 410 000 Km.Mondeo TDCi zatím jen 245 000 Km.
Dvakrát do roka to pohoním v Brně po okruhu a v létě 3600km x2 Algarve 34 hod (2+2h spánek). Je to můj první diesel a už se těším na 2,7 TDCi. : :D
Musel jsem se zapojit, protože jak tak koukám mám jeden z nejstarších kousků a mám ho od 0km a hlášky typu ford-mord atd. mě štvou. :roll:
PS:jen tak pro orientaci mám 4 grafy výkonu a zatím to roste o cca 1 kw a 5 NM ročně. Jeďině co mě trápí je životnost pneu 225/40/18 cca 25 000 Km, ale to už je do plátna.Už jsem vyzkoušel všechny značky a furt stejná písnička asi zkusím Barumky. :( -
impaler 23.11.06 16:12
« Re: Re: Hm
vica: poslyš, nic ve zlém, ale nejsi ty náhodou nějaký prodejce, co se snaží vylepšit pověst TDCi?
Ne že bych ti nevěřil, co píšeš o svém autě, ale začíná mi to být trochu podezřelé. ;-)
Jinak takový blbosti, jako je tlačení nafty po víko, rozhodně nedělám. Jednak nevidím důvod (dojedu i tak dost daleko), druhak se nepobryndám, třeťak se tu psalo, že volný prostor nad hladinou má svůj význam. A taky si namlouvám, že do prvního cvaknutí a dost znamená přesnější měření spotřeby. Tankuju jenom na Shellkách a naivně věřím tomu, že mají stejně dlouhé ty choboty, resp. jejich konce a zakřivení...